Forår betyder vinduespudsning: Derfor skal du hyre en professionel

Det danske forår har langsomt meldt sin ankomst, og det betyder ofte mere sol og lunere temperaturer. For mange er det dog også ensbetydende med, at deres vinduer trænger til en ordentlig forårsrengøring både indvendigt og udvendigt.

Vi har vel næsten alle sammen oplevet, hvordan vinduerne pludselig synes meget beskidte, når solen står lige på efter en både kold og fugtig vinter. Det får mange til at gribe fat i spand, vand, klud og vinduesskraber, men det er faktisk de færreste, som synes, det er en fed tjans at vaske vinduer.

Bestil en professionel vinduespudser

Det gælder især dem, der bor i lejligheder, da det ikke bare er en kedelig tjans, men til tider faktisk også en besværlig opgave. Der er dog heldigvis hjælp at hente for dem, der bare synes, det er kedeligt, og for dem, der synes, det er svært at komme til.

Der findes nemlig et hav af både dygtige, billige og ikke mindst effektive vinduespudsere rundt om i landet, og derfor er der altså god grund til at overlade arbejdet til dem. Mange af dem rengør både vinduer for private og erhverv, og der er altså god grund til at benytte dem, hvis du gerne vil have pæne, rene vinduer, inden sommeren begynder.

Er du en af dem, som benytter solpaneler eller har skråvinduer eller sprossede vinduer? Langt de fleste vinduespudsere er klædt på til at ordne alle typer vinduer, men hvis du er i tvivl, så forhør dig hos de enkelte firmaer. Nogle firmaer rengør også solceller, da det både forlænger levetiden og ikke mindst effekten.

Fordele ved en professionel vinduespudser

Når du hyrer en professionel vinduespudser til at rengøre dine vinduer, er der faktisk en del fordele at hente. Først og fremmest sparer de dig for en masse besvær, så du bliver fri for at spilde din tid på vinduespudsning, du alligevel aldrig rigtigt bliver helt tilfreds med.

Kort sagt: Lad vinduespudserne klare vinduespudsernes job! De er sandsynligvis ikke kun mere grundige, men også langt hurtigere, end hvis du selv skulle gøre det. Derudover har de også nogle mere effektive og kradse rengøringsmidler, end vi har i husstandene, hvilket har betydning for resultatet i sidste ende.

Udover forhåbentligt at få et langt bedre resultat, end hvis du selv skulle gøre det, er det også muligt at trække vinduespudsning fra i skat. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Serviceydelser som indvendig og udvendig vinduespudsning giver nemlig fradrag på op til 6.100 kroner per person, men du skal selv huske at indtaste det i din selvangivelse.

Det er dog vigtigt, du husker at betale med betalingskort eller MobilePay og altså ikke kontanter, og derudover skal du sørge for at få og ikke mindst gemme dokumentation for det udførte arbejde.

Som du nok kan fornemme, er der altså en række fordele ved at hyre en professionel vinduespudser. Du sparer både tid og besvær, som du kan bruge på andre sjove og vigtigere ting, og ligeledes er der en økonomisk gevinst at hente med skattefradraget.