Derfor bliver du ramt af livet

Følelser er nogle mærkelige nogen. Men vi har dem alle… Hvordan vi håndterer dem, er en historie for sig, og kan ligge langt tilbage. Men om lidt giver det mening!

Det er ikke kun dig der er påvirket af din situation. Det påvirker også dine nærmeste.

Og det er hårdt at se på når det rammer ens kæreste og børn. Du kæmper for at holde gejsten oppe, og sætter måske en facade op.

Men den underliggende energi, den kan alle mærke…

Så køre den onde spiral, og ned af det går.

Men hvad ville du gøre hvis du kendte svaret på, hvorfor du er ramt af livet?!? Det er der ikke så mange der tænker over, men det er et virkelig godt spørgsmål! Og svaret er endnu bedre! Det er dine sår, du skal ind og have set på, så du kan få det bedre. Vi vil alle sammen have det bedre. Hvis ikke du selv kender til ovenstående scenarie, ja så kender du sikkert en veninde, som står i det.

Så hvorfor er det nu, at nogle skal så grueligt meget igennem? Det er der en forklaring på. Det du bliver ramt af, er det eller de sår, du fik som barn. Løfter du øjenbrynene lige nu? Læs lige videre, så vil det nok give mening for dig. Vi får alle sår som børn. Også følelsesmæssige sår, og det er dem du med fordel kan se på. Det tog mig lang tid at opdage mine sår.

Men de er der og i dag giver de mening.

• Du har ret til at være unik

• Du har ret til at være elsket

• Du har ret til at være den du dybest set er.

På et tidspunkt kan du have oplevet, følelsen af at du ikke var velkommen. Så lukker en del af hjertet. Har du oplevet, at du ikke fik den kærlighed som du havde brug for, så lukker du til dit hjerte. Har du oplevet, at du ikke måtte være den du dybest set er, så lukker du dit hjerte. Forestil dig et lille barn med et lukket hjerte…!

Uf! Stakkels barn! Forestil dig et lille spædbarn som der ikke modtager kærlighed… Det vil simpelthen dø.

En hjertelukning kan være:

• En far der aldrig har været sammen med dig

• En afvisning fra en veninde som ikke vil lege

• En kæreste som forlader os

Jo ældre vi bliver, jo bedre bliver vi også til at klare os. Ud af til i verdenen. Men følelserne inde i hjertet, er lukket inde. Du er voksen nu, og du overlevede heldigvis. Men ikke uden skræmmer. Det er de skrammer der er værd at se på. Hjertelukningen husker dit nervesystem i dit ubevidste som et traume, og der skal skabes adgang for at du kan få det forløst. Hjertelukning og symptomer

Uforløste traumer, kan sætte sig i din krop som symptomer på sygdom. Som årene går, kan dit traume blive aktiveret flere gange, og symptomer forværres.

Det sker alt sammen på det ubevidste plan. Vi mennesker er sat så magisk sammen, at nogle simpelthen ubevidst vil forsøge at gentage lignende traumer, for at få det forløst. Så vi gentager uhensigtsmæssige mønstre.

Det er også derfor vi kan opleve, at nogle voksne, børn af alkoholikere finder sammen med en alkoholiseret kæreste.

De forsøger at få den kærlighed, som deres forældre ikke kunne give dem pga alkoholen.

Men bag alkoholen ligger der en følelse… Traumekroppen tiltrækker

Dit traume sætter sig i kroppen og udsender en ubevist energi, som dine omgivelser opfanger på deres ubevidste plan.

Måske har du kun kunne få din fars opmærksomhed, når du gjorde lige som han ønskede. Derved er dine egne behov gemt væk i en hjertelukning, og du er super god til at opfylde alle andres behov. Måske er du ramt af sygdom, og har en omsorgsfuld partner. Så kan det være din partner har fået ros og anerkendelse for at være netop omsorgsfuld.

Derved opfylder du din partners behov, for at blive anerkendt for, at drage omsorg for dig. Det kan være en barsk omgang – men heldigvis kan du lukke op for dit hjerte igen. Du får muligheden for at lære, hver gang du møder din hjertelukning ude i real life.

Der er en rød tråd i det, som gemmer sig i dit ubevidste. Du kan lære hvad dit ubevidste vil fortælle dig, så du næste gang du oplever symptomer, ved hvad du kan gøre anderledes, så du får healet din hjertelukning. Vi skal lære hele livet.

Og det vi ikke lære i det her liv, er der nogen der tror på, at de får med sig til næste liv og oplever det der igen igen igen…Så er det nu du skal lære at åbne dit hjerte, så du kan blive mere af det barn du var engang, før dine sår blev dannet?

Lær at åbne dit hjerte.
 Jeg kan godt forstå at det kan virke uoverskueligt, at skulle finde ind til sit ubevidste. Der er så meget healing at hente der, men det er svært at få øje på og heale uden hjælp. Hos LiivsTerapi hjælper jeg dig med at skabe kontakt til dit hjerte igen, ved at få det ubevidste lag gjort bevidst. Vi arbejder sammen om at skabe balance imellem sind, krop, sjæl og omgivelser. Det vil være min største glæde, at være med dig og åbne dit hjerte, så du kan møde din hverdag med mere livsglæde og gejst. Jeg vil næsten love dig, at dine symptomer formindskes, når du kan møde dig selv og andre med et åbent hjerte.

Er du nysgerrig?

Så book en tid eller kontakt mig for en uforpligtende GRATIS afklarende samtale.

Kærligst Dorte Liiv

LiivsTerapi
Krops- & Reg. psykoterapi