Ny klinik: “Vi fremhæver dine smukkeste træk”

Sygeplejerske Jeanette Jøhnk Nielsen og læge jacob Thyssen er de drivende kræfter bag den nye kosmetiske klinik ‘W-P Cosmetic‘, der er åbnet på Møllestræde 9.

“Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater, som ikke ændrer dit udseende, men som fremhæver dine smukkeste træk. Hos W-P Cosmetic er vi en læge og en sygeplejerske, som er specialuddannet og sætter patientsikkerheden fremfor alt. Vi tilbyder behandlinger med Vistabel (Botox) og semi-permanent filler fra Juvederm og mesoterapi fra Mesoestetic. Mesoterapi er en yderst effektiv anti age-behandling til dem, som ønsker at bekæmpe og forebygge alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker Botox, laser eller kirurgi,” fortæller Jeanette Jøhnk Nielsen

“Allerede da jeg startede med at læse til sygeplejerske, viste jeg, at jeg ville bygge videre på min uddannelse med fokus på at blive kosmetisk sygeplejerske. Jeg har altid arbejdet med skønhed og har 25 års erfaring i brancen, hvilket giver mig en unik viden om ansigtets former og helhed”, tilføjer hun.

På samme adresse finder du også ‘Klinik Chik’, som drives af Bettina Toke Kainulainen. Klinik Chik tilbyder behandlinger med permanent Makeup af Eyeliner, 3D-bryn og læber.

I løbet af året vil klinikken afholde en række skønhedsaftener, hvor man kan høre mere om kosmetiske behandlinger.

Datoen for den første event er den.10 april klokken 17, hvor der er ‘Veninde-aften’ hos WP- Cosmetic og Klinik Chik. Da der er begrænset pladser er det nødvendigt med tilmelding hos Jeanette Jøhnk på telefonnummer 30688340 eller Bettina kainulainen på 47720712.