De frækkeste byer i landet

De fleste af os kender sikkert godt til, at når det kommer til sex, er der dem i venneflokken som er mere fremme i skoene end andre.

Vi har alle den ven, som fortæller om sine erobringer og seksuelle eskapader i en så detaljeret grad, at man næsten føler man har været med i dobbeltsengen.

Denne type vil også typisk være mere eksperimenterende i sin tilgang til sex, hvorfor missionæren for længst er skiftet ud med reverse cowgirl, frøen og hvad der ellers findes af alternative sexstillinger.

Når der ikke bliver eksperimenteret med sexstillinger, bliver der med garanti brugt sexlegetøj i lange baner, som et frækt krydderi i det i forvejen pikante sexliv.

Hvis du har en ven fra Sønderjylland, så er der gode chancer for, at vedkommene er førnævnte type – de er nemlig særligt flittige til at købe sexlegetøj.

Sønderborg køber mest sexlegetøj

Man kan fristes til at udnævne Sønderborg til den frækkeste by i landet – i hvert fald er det i netop den by, at der bliver købt flest stykker sexlegetøj per indbygger. Det viser en opgørelse som Sinful har lavet.

Når det kommer til at bestille sxlegetøj på nettet, har indbyggerne i Sønderborg dankortet oppe af lommen hele 2,95 gange oftere end landsgennemsnittet. Næste by på den frække liste er København efterfulgt af Silkeborg. Den vestjyske storby Esbjerg befinder sig også på en top 10.

Nederst på listen befinder Gentofte sig. Den sjællandske by er således det sted i landet, hvor der bliver købt færrest stykker sexlegetøj per indbygger.

Fetish-udstyr er også populært i det sydlige Jylland

Det er ikke kun det mere traditionelle sexlegetøj som er populært i det sønderjyske – også underkategorien indenfor voksenlegetøj, såkaldt fetish-udstyr, bliver handlet i stor stil sydpå. Når det kommer til udstyr i læder og lak, piske og lignende, er Christiansfeld den by som shopper aller mest frækt udstyr. Sinful holder sig derfor ikke tilbage med at kåre byen som den mest kinky i landet.

Sexlegetøj er populært som aldrig før

Danskerne ser i den grad ud til, at have fået øjnene op for mulighederne med sexlegetøj. I hvert fald kan de hos Sinful berette om stigende efterspørgsel og flere ordre, hvilket kan tyde på, at det tabu som omgiver køb og brug af sexlegetøj, måske så småt er ved at blive brudt.

“Der er ingen tvivl om, at der længe har været et stort tabu, når det kom til sexlegetøj. Selvom det måske aldrig bliver sådan, at vi sludrer om dildoer med bedstemor til en barnedåb, så ser det ud til, at vi så småt er ved at åbne op omkring det. Hos Temptations glæder vi os over udviklingen – dels fordi det er godt for vores forretning, men i høj grad også fordi vi virkelig tror på, at sexlegetøj kan gavne lagengymnastikken hos mange par.” – Fortæller Casper Schou, indehaver af hjemmesiden Temptations.dk, som rådgiver om brugen af sexlegetøj.

En del af forklaringen på det stigende salg af sexlegetøj skal måske også findes i, at det er lettere end nogensinde før at få fat i det pikante udstyr. Med internethandel er det nemlig muligt at bestille sexlegetøj hjemme fra kontorstolen, i stedet for at skulle møde fysisk op i en lummer butik, hvor man kan risikere at rende ind i sin nabo.