Trends i 2019: Palleløftere hitter som aldrig før

0

Flere udbydere er forbrugernes drøm,

Gennem de senere år er der kommer en del forskellige udbyder af æg på markedet. Det kommer i takt med, at producenterne har fået øjnene op for, at de kan sælge deres palleløftere direkte online – f.eks har den danske producent af palleløftere, ved navn N.P Trucks, lanceret kongerigets billigste palleløfter til et godt stykke under 2000kr. Hertil kommer mange andre udbydere, som har lagt sig i laget lige over denne pris.

Andre producenter har besluttet sig for at begynde at udfordre lidt på farverne, så de traditionelt set røde palleløftere har fået konkurrence fra konkurrende farver som eksempelvis grøn, rød, sort og gul, samt enkelte i flotte blå farver.

Materialer og masseproduktion giver billigere løsninger

Rigtig mange palleløftere bliver i dag produceret i Kina og importeret. Dette sker fordi kineserne kan levere løsninger, som både er lige så gode som de danske, samtidigt med at de er væsentligt billigere end dem man får produceret i den vestlige verden.

Derfor vil du, som forbruger, også opleve at mange palleløftere bliver produceret samme sted, hvorfor de også ligger lige omkring samme prisniveau. Materialerne og produktionsformen er de senere år blevet billigere og det har ledt til de billige priser på under 2000 kr. Som vi ser dem i dag.

Et nødvendigt produkt hos den moderne virksomhed

En palleløfter kan gøre jeres hverdag en del nemmere. Således vil I opleve, at det bliver væsentligt nemmere at flytte rundt på tingene i jeres forretning. Det være sig eksempelvis på: Lager, i forretning, hos logistikfirmaer og deslige. Generelt set kan man sige, at nogle steder forekommer det måske lidt unødvendigt at have palleløftere, men det gør virkeligt tingene nemmere ift. at skulle flytte småting, hvor en gaffeltruck kan være unødvendig.

Palleløfteren stammer faktisk helt tilbage fra 1939, hvor den første gang blev patenteret i det nuværende design. Således kunne den i 2014 fejre 75 års jubilæum, noget som ikke gik ubemærket hen i den almene presse, således blev barnebarnet til den oprindelige skaber spurgt ind til hvad han mente der var sket, hvis ikke hans far, George Raymond Sr. og hans partner havde opfundet palleløfteren, hvortil barnebarn svarede “Så var der sikkert en anden der havde gjort det”.

Om ovenstående er sandt vides ikke, men sandt er det i hvert fald, at palleløfteren nu har hjulet virksomheder verden over i 80 år.

Leave A Reply

Your email address will not be published.