Trickløbehjul versus elektriske løbehjul

0

Løbehjul

TId til løbehjul! Så er foråret atter på vej og det er tid til at finde sit løbehjul frem fra gemmerne, give det overhaling, se om kuglelejerne stadig virker og alt er som det skal være.

Hvis der imod forventning skulle være noget galt med dit trickløbehjul er det rart at vide at en af Danmarks bedste scootershops https://ajscooters.dk/ har et kæmpe sortiment af dele til trickløbehjul samt gode priser – AJ Scooters er også altid klar på chatten til at hjælpe hvis man har spørgsmål til sin konfiguration. Det er en af fordelene ved at handle med en shop der selv er riders.

Fordele ved trick løbehjul

Fordelen ved trickløbehjul frem for elektriske løbehjul er den lave kampvægt et trickløbehjul har – Alt på trickløbehjulet er optimeret til fart og tricks, det får du ikke med et 45 kilos elektrisk løbehjul med sæde! En anden fordel ved almindelig løbehjul uden batteri er at du kan køre længere på et løbehjul. Når de elektriske går døde for strøm er de svære at køre på og hårde at trække, der er faktisk kun en løsning, det er at smide de 45 kilo ind i en taxa og så hjemad for at lade op.

Flere fordele ved trickløbehjul

Trickløbehjul kan ombygges og konfigureres om det skal bruges på ramper eller til streetkørsel, det kan du ikke med de elektriske kolosser. Her er der kun en bar og en clamp for altid. En ting almindelige løbehjul og elektriske løbehjul har til fælles er muligheden for at customize sit løbehjul med stickers. Her har AJ Scooters også et stort udvalg af stickers til billige penge.

Står du overfor at skulle investere i et nyt trickløbehjul kan du gøre to ting. Tag et kig på AJ Scooters sortiment af færdigbyggede trick løbehjul eller i samarbejde med AJ købe de dele der skal til så du selv kan bygge et trick løbehjul.  Her finder du AJscooters https://ajscooters.dk/

Leave A Reply

Your email address will not be published.