Disse kager går rent ind til børnefødselsdagen

Flotte kager

Har du småbørn mellem 2-8 år (specielt piger). Så er en af de helt store trends lige pt Enhjørninger.

Enhjørning dragter, Enhjørning legetøj, Enhjørning kage … Ja stort set alt med Enhjørninger.

Men de er også nuttede og elegante, de smukke hestelignende skabninger.

Temafest til børnefødselsdagen

Så hvis du er i tvivl om hvilken kage eller hvilket tema, du måske skal have til din næste børnefødselsdag, så er jeg sikker på at en enhjørningfest vil score rigtig gode point på forældreskalaen.

Der kan pyntes med enhjørninger, små udklædninger til gæsterne, og så skal der selvfølgelig laves en flot kage.

Er du frisk på en kageudfordring?

Hvis du skal imponere dine børn, så er en Enhjørning kage selvfølgelig et must til sådan en temafest. Du kan helt sikkert få en konditor eller en bager til at fremstille den, men har du lidt tålmodig kan du også sagtens lave en selv. Alt det kræver er dog lidt tålmodig og god tid til at fremstille kagen.

Skal der være flere smagsvarianter, eller måske en masse mindre kager at vælge imellem? Kan du også begive dig ud i disse Enhjørning Cupcakes, som er super nemme at gå til, og kan laves i alle de smagsvarianter som du kan finde på.

Efter kagen

Efter flere dage med for meget kage, kan vægten nemt gå i den forkerte retning. Det kan du heldigvis rette på på igen ved at ha’ mere fokus på din kost. Nogle vælger at følge en kostplan, for at være sikker på at man får de rigtige kalorier. Andre dropper aften snacksene, eller kagerne.

Hvad du gør er op til dig.