6 tips til spændende oplevelser i København

De fleste kender til Tivoli, den Lille Havfrue og Nyhavn, men hvad skal du ellers opleve, når du besøger Danmarks hovedstad?
København er ikke bare vores hovedstad, det er også en fantastisk og oplevelsesrig by, der er værd at gå på opdagelse i både som familie eller par. Herunder har vi samlet 6 af de mest spændende og lidt oversete oplevelser for dig, der gerne vil have det bedste ud af dit ophold. Hvis du er interesseret i flere informationer omkring København kan du læse mere på www.tipkbh.dk

1.      De små Haver

Står dagen på et besøg i Frederiksberg have og måske en tur i Zoologisk have for at se på dyrene, så ligger det lige for at slå et smut ind forbi de små haver, når sulten skal stilles.
De små haver består af tre klassiske danske traktørsteder med rødder tilbage i 1800-tallet, hvor man dengang kunne nyde sin medbragte mad her.
I dag er det små, danske restauranter med ternede duge og smældende dannebrog, der danner rammer om det klassiske danske køkken i form af smørrebrød, stegt flæsk og oksehøjreb.

2.      Østre Anlæg

Skal I alligevel ud og nyde den storslåede kunst på Statens Museum for Kunst, ville det være en skam at forbigå det smukke anlæg, der omgiver museet. Østre Anlæg rummer blandt andet resterne af Københavns gamle voldgrav, men også en lang række skønne aktiviteter for børn, som for eksempel en vandlegeplads, tennisbaner og meget mere.

3.      Landbohøjskolens Have

Her er også tale om en ældre have, der har dannet rammer for søndagsudflugterne i stiveste puds for Københavnerne i 1800-tallet. Haverne er tilknyttet Universitetet og byder på en række små sammenhængende oaser med åer, lunde, små skove og rosenhaver i skøn forening. Nyd nogle timer i roen og romantikkens tegn, mens ungerne udforsker havens kringelkroge.
Haverne er i dag mest benyttet af de lokale og giver derfor muligheden for at slippe væk fra turisterne og nyde et åndehul omgivet af skøn natur.

4.      Vor Frelsers Kirke

Hvis dagen byder på en tur på Christianshavn, så er Vor Frelsers Kirke et must see. Ikke alene er det en smuk og iøjnefaldende bygning i sig selv, det er også en mulighed for at se København oppefra.
Når du besøger kirken er der nemlig mulighed for at komme op i kirketårnet og nyde udsigten over hele byen oppefra. Det betyder at du kan få det fulde overblik over hovedstaden fra et punkt.

5.      Museer og udstillinger

Selv om mange af os allerede kender de fleste museer og udstillinger i København, er der alligevel en række af dem, der fortjener navns nævnelse i denne sammenhæng, for det er virkelig et besøg værd, når du alligevel befinder dig i byen.

·         Den Blå Planet

·         Experimentarium

·         Tycho Brahe Planetariet

·         Zoologisk Museum

Har du børn, der er interesseret i naturvidenskab eller bare videbegærlige i al almindelighed, så er de ovenstående steder helt fantastisk at opleve – og se gennem børns øjne. Bliv klogere på hovedstaden eller få rygsækken fuld af spændende oplevelser, ved at rejse på eventyr i din egen baghave. København er en perle, når det kommer til lækre, børnevenlige, romantiske og ekstraordinære oplevelser. Det handler bare om at vælge.

6.   Gourmetmad til menneskelige priser     

Mange af os kender til mange af de eksklusive og dyre Michelin stjernet restauranter som dukker op rundt omkring i København.
Men har man andre muligheder hvis man ikke skal have den store tegnedreng op af lommen? Det korte svar JA det har man!! Der findes mange forskellige muligheder heriblandt kan nævnes:

Pluto, L’altro, Anarki, Enomania, Kødbyens Fiskebar, Marv & Ben, Mêlée, Musling Bistro, Pmy, Rebel & Frederisk Have.

Tjek dem ud de er absolut et besøg værd. Alternativt kan i også tjekke andre muligheder ud på https://www.tipkbh.dk/tips/madogdrikke/ hvor vi løbende finder nye tips til Københavnerne.