Wrapples

Wrapples - Et sikkert julegavehit

Wrapples – Et sikkert Julegavehit

Står du som forældre eller bedsteforældre og ikke lige ved hvad du skal købe til børnene eller børnebørnene? Så fortvivl ikke – et af de store hits, bliver med sikkerhed de søde små Wrapples interaktive dyr. De minder om Fingerlings eller Pomsies, men de er bare meget mere cute, og de kan mere. Selvom de mest bliver makedsført til piger, så er mange drenge også vilde med dem.

Men i stedet for at jeg skal snakke en masse om hvad de kan, så har jeg i stedet samlet nogle anmeldelser af produktet fra forældre, bedsteforældre, som har købt de små dyr til deres børn og børnebørn. De kommer herunder.

Kundernes anbefalinger:

”Jeg købte dette legetøj til mit barnebarn, som er 7. Hun elsker det. Meget kreativ, interaktiv og smart. Jeg har allerede bestilt 3 mere! Dette er mine julegaver til børnene”.

”Det har været et par uger siden vi købte dem, og børnen bærer rundt- og leger med dem hele tiden, og de er et stort hit ved deres venner. De er dybest set en mere nuttet version af fingerlings eller Pomsies – i min voksne mening. De synger, snakker sammen og går i seng efter cirka ti minutter (hvis man ikke rører dem eller har dem på), så batterierne ikke dør så hurtigt. Når jeg taler om batterier, er jeg så glad for at de tager 2 AAA batterier, fordi de er meget billigere, sikrere og lettere at skifte end et lille batteri”.

”Som forælder beklager jeg at bestille dette til mit barnebarn. Denne ting vil ikke holde op med at snakke;) Men mit barnebarn elsker det;) Kæledyret snakker, du snakker, det snakker. Det er et meget sødt elektrisk dyr, der kan vikles rundt om dit barns håndled. Det kan justeres med velcro. Det minder mig om en Gremlin og mit barnebarn har det rigtig sjovt med den”.

”Min datter så reklamen med Wrapples på youtube og sagde “Jeg vil have en!” Så vi købte en til hende, den er sød, det er som et klaparmbånd, der går rundt om håndledet, de snakker sjovt på en ikke-menneskeligt måde og de lyser op for at vise dig følelser. Hun kan godt lide den. Det er en sjov, unik gave”.

”Et meget sødt lille legetøj, der kan sættes rundt om dit barns håndled. Den taler til dig og reagerer på bevægelser mm. Deres store øjne lyser op for at matche deres humør. Når de holdes eller hænges op og ned, så falder de i søvn. De elsker at reagere på dig og til hinanden (andre Wrapples). Der er over 50 lyde og reaktioner. Fantastisk interaktivt legetøj. Højt anbefalet herfra”.

”Hvad er der ikke at elske? SÅ MEGA CUTE! Min 6 årige datter er så forelsket i disse Wrapples”.