Lonet.dk er en virksomhed, der sælger værkstedsudstyr.

Lonet.dk er en virksomhed, der sælger værkstedsudstyr. Alt udstyr er fra det tyske mærke TwinBusch. Lonet.dk har blandt andet et bredt udvalg af søjlet autolifte. Mangler I eksempelvis en sakslift eller afbalanceringapparat, kan de findes hos Lonet.dk. Yderligere er der gode muligheder for at finde et fordelagtigt dækapparat tilbud. Selvom den gode tyske kvalitet er i højsæde, betyder det ikke høje priser, tværtimod. Få et godt tilbud hos Lonet.dk - de er altid klar på at gøre dig tilfreds, måske med nyt luftværktøj? Alle køb bliver leveret og monteret af Lonet.dk, som desuden giver instruktion i de nye produkter. En korrekt montering er vigtig for at mindske ulykker og omkostninger. For at køberen formår at overholde det lovpligtige eftersyn tilbyder Lonet.dk at indgå i en serviceaftale. Hvis køberen indgår i aftalen, kan han spare tid og penge. Find mere information omkring de forskellige produkter på www.lonet.dk eller skriv til kontakt@lonet.dk, hvis du har brug for hjælp.