Susanne Vangsgaard Stressrådgivning

stressrådgivning

Susanne Vangsgaard er stressrådgiver i Fredericia og hjælper stressramte. Hun er uddannet stressmaster med speciale inden for sundhed og trivsel. Hun rådgiver både i erhvervsmæssige sammenhæng og i private. Susanne er ekspert i at give akut hjælp, når stressen har ramt. Hun giver desuden rådgivning, der hjælper den stressramte med forebygning af stress i fremtiden. Susanne går helhedsorienteret til opgaven, når hun undersøger stress, og hun fokuserer altid på at forstå alle aspekter i oplevelsen. Ifølge Susanne er følelsen af stress knyttet til oplevelsen af den stressramtes omgivelser. Hun er derfor af den opfattelse, at stressrådgivning skal tage udgangspunkt i alle dele af den stressramtes oplevelse. Du kan læse mere om hendes kursus om stress på hjemmesiden. Du kan også tage et online stress kursus, som giver dig redskaber til at leve det liv, du ønsker. Kontakt hende, hvis du har spørgsmål til metoder og værktøjer i forbindelse med Susannes kursus om stress.

https://www.susannevangsgaard.dk/ 

SUSANNE VANGSGAARD STRESSRÅDGIVNING
Hørgyden 32
7080
Børkop
20 65 11 79