Thailandsk mad til jeres reception

Nyt og spændende receptionskoncept med let og lækker mad bestående af nogle af de mest populære retter fra det særegne thailandske køkken.

Få thailandske råvarerne helt ud til jer og jeres reception, hvorefter det bliver tilberedt i køkkenet på stedet og serveret friskt og lækkert til glæde for gæsterne. Konceptet er særlig velegnet, hvis der skal serveres fingermadder for rigtig mange personer til stående taffel, receptioner eller lignende.

Professionel kok til receptionen

Krua Thai bistår også jeres arrangement med en personlig kok. Kokken vil være til stede to timer før receptionen for at forberede maden og op til 2-3 timer i forbindelse med selve receptionen, hvor vedkommende vil være ansvarlig for, at selskabet hele tiden bliver bespist. Kokken står også for afrydning af alt service i løbet af receptionen.

Dermed er I også fri for selv at skulle stå for den ene eller anden besværlige ret til jeres selskab og samtidig varetage forberedelserne og afrydningen. Kokken tager sig nemlig af alt det praktiske og holder ligeledes et vågent øje med, at gæsterne ikke løber tør for fingermadder. Fingermadder vækker nemlig hurtigt appetitten hos de fleste.

Krua Thai er garant for kvalitet, og med deres kok ved jeres side giver i gæsterne en kulinarisk oplevelse og en smag af Thailand, som de næppe har prøvet magen til før.

Lækre og simple thailandske retter på menuen

Deres receptionsmenu består af fem retter samt en stor frugtanretning til at runde det hele af med.
I menuen er inkluderet kyllingespyd, forårsruller, Larb Gai, tempurarejer og tigerrejer, som alt sammen er anrettet med krydderier og ingredienser fra det thailandske køkken.

Simpliciteten og de friske thailandske krydderier er kendetegnende for den gode smagsoplevelse. En smagsoplevelse, som helt sikkert ikke går i glemmebogen lige foreløbig, og som akkompagnerer jeres reception på fornemmeste vis.

Prisen er bare 139 kroner inkl. moms per kuvert ved bestilling til minimum 50 personer.

Mad til selskaber med over 100 gæster

De  er klar til at betjene selskaber med op over 100 gæster. Receptionen bliver bestemt kun en endnu bedre oplevelse for jeres gæster, hvis I får et stærkt koncept i ryggen.

Flere virksomheder har allerede stiftet bekendtskab med konceptet. De står blot og tripper for også at levere receptionsmad til jeres næste reception.

Krua Thai er et af de første steder i Danmark, der leverer thailandsk mad ud af huset til så mange mennesker på en gang. Ikke alene laver de mad til mange. Den personlig kok sørger også for den ekstra gode kvalitet.

Buffeten vil hele tiden være fyldt op med retter af friske råvarer krydret med smagfulde ingredienser, som alt i alt giver gæsterne en eksklusiv oplevelse af den fornemme thailandsk gastronomi.

I deres fem-retters menu vil der helt sikkert være noget for enhver smag. Prøv derfor de thailandske specialiteter som et alternativ til de klassiske pindemadder, der serveres til de fleste receptioner.