Dette værktøj er et must i gymnasiet

0

Gymnasiet kan være en stor mundfuld for mange unge mennesker, når de både skal lave de daglige lektier og ugentlige afleveringer, samt få tid til at se deres venner og familier.

Derfor er der ofte snak om, at nutidens gymnasieelever står under et massivt pres. En ny undersøgelse fremviste, at hver tredje gymnasieelev ofte føler stress.

En af de årsager til, at gymnasieelever føler dette pres er hovedsageligt på de mange deadlines de har ugentligt, hvor de både skal lave de daglige dag-til-dag lektier, for at kunne følge med i timerne, samt de større afleveringer.

En gennemsnitlig gymnasieelev afleverer i gennemsnit 55 aflevering om året, hvilket vil sige mere end 1 aflevering hver uge på et skoleår.

Hvis man også ønsker at have et fritidsjob, se sine venner og have en fritidsaktivitet ved siden af skolen, så forstår man godt, hvorfor hver tredje gymnasieelev føler sig stresset, når afleveringerne og lektierne banker på døren.

Heldigvis er det nye værktøj: Inspo.dk det helt rigtige værktøj, hvis du som gymnasieelev ønsker et mere gnidningsfrit og mere overskuelig process, når du arbejder med lektier og afleveringer.

På Inspo kan du finde den færdige version af den opgave du sidder med. På den måde kan du blive inspireret til, hvordan opbygningen, sproget og stilen bør være i den pågældende aflevering du sidder og arbejder med.

Du kan dog ikke kopiere opgaven, da du vil blive opdaget i skolens plagiatsystem, men ved at at få adgang til et pragtfuldt færdig version af den opgave du sidder med, vil du hurtigt kunne afkode og forstå hovedformålet med din aflevering,

På inspo finder du også et stort udvalg af noter. Ved at bruge et af de gennemarbejdet noter i f.eks. virksomhedsøkonomi, kan du score nogle billige point hos læreren, når der arbejdes med tavleundervisning.

Alle noterne og afleveringerne på Inspo er gratis i mod at du selv bidrager til fælleskabet med et af dine egne opgaver. På den måde fungerer siden som et slags byttemarked, hvor du selv skal give, før du kan få.

Siden er opbygget på en pæn og overskuelig måde, så du altid kan finde den opgave, som du søger.

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.