Den perfekte rejse er en fodboldrejse til Real Madrid kampe

Oplev fantastiske Madrid og få en fodboldrejse du aldrig glemmer!

0

En fodboldrejse til  Real Madrid  kampe   er en drøm for mange. Og vi er stødt på en udbyder som kan hjælpe dig med at opfylde den – til super fine deals. Billetter, hotel og flyrejse, de klarer hele pakken til Real Madrids hjemmekampe.  Men først har vi lidt fun fact og baggrundsviden, inden vi løfter sløret for hvem sidst i artiklen  .

En fodboldrejse til Madrid kampe er en enestående oplevelse, uanset om man er Real Madrid fan eller ej. Byen er hjemsted for ikke mindre end 4 fodboldhold, og den spanske hovested er et fremragende sted at opleve den fantastiske atmosfære som de loyale fans skaber. Santiago Bernabéu Stadium er det næststørste stadion i Spanien. Med plads til næsten 82,000 medlevende fans på stadion kan du være sikker på, at du er i godt selskab!

Real Madrid : Mest vindende klub i  fodboldhistorien

Real Madrid er blevet kåret som den mest succesrige klub i det 20 århundrede af FIFA, og som den mest sejrrige klub i Europa er der altid høje forventninger til dem, når de træder ind på banen. I de første par år af det nye årti blev der tilføjet tre trofæer til deres lange liste af mesterskaber. Det mest bemærkelsesværdige var Liga-titlen i 2011-2012, som de vandt med en ny rekord på 100 point og 121 mål. Når alt regnes med, har de over tid vundet mere end 100 titler.

Stadionet blev officielt åbnet den 14. december 1947. Den første kamp der blev spillet her var imod portugisiske mestere C.F. Os Belenenses. Stadionet blev oprindeligt kaldt Nuevo Estadio Chamartin, men fik otte år senere navn efter klubpræsidenten, Santiago Bernabéu.

Udover at han spillet på klubbens første hold var Santiago Bernabéu de Yeste klubbens præsident i 35 år, og en af de mest betydningsfulde personer i Real Madrids historie. Han anses for at være den der bære hovedansvaret for at Real Madrid har udviklet sig til en af mest succesrige fodbold klubber i Spanien og Europa, og derfor har man opkaldt stadionet til ære for ham.

Deres største rivaler har altid været, og vil nok forblive FC Barcelona. Kampene mellem  Real Madrid og FC Barcelona kaldes ‘El Clásico’. Rivaliseringen betragtes som en af de største i verdensporten. Begge klubber er blandt de rigeste og mest succesrige fodboldklubber i verden. I 2014, blev Barcelona og Real Madrid rangeret som de to mest værdifulde sportshold i verden. Begge klubber har en global fanbase og er blandt verdens mest efterspurgte sportshold på de sociale medier. Man skal derfor være ude i god tid for at få billetter til ‘El Clásico’.

Kombiner en fodboldrejse til Real Madrid  kampe med ferie

Udover fodbold, byder Madrid også på nogle fantastiske gastronomiske og kulturelle oplevelser. Der er masser at se, lave og spise, så du kommer i hvert fald ikke til at kede dig! Madrid har en række spændende museer, traditionelle restauranter og barer, hvor man tit kan finde live flamencodans og underholdning.

Madrid opleves frem for alt bedst på gåben. Byen har et pulserende natteliv, der er i gang til den lyse morgen, og hvor du så kan hoppe frem og tilbage mellem natklubber og tapasbarer. Hvis man mere er til en roligere aften, findes der massere af restauranter, teatre, flamenco spillesteder og vinbarer. I Madrid er der noget for enhver smag.

Her kan du købe en billig fodboldrejse til Real Madrid kampe

På fodboldbilletter.com kan du hurtigt og nemt sammenligne billetter til en masse forskellige kampe. Alt fra landsholdskampe over EM og VM samt kampe til de store fodboldligaer i Europa. Køb billetter til Real Madrid kampe online så du kan se de verdensberømte fodboldstjerner, Sergio Ramos, Gareth Bale, Isco og resten af holdet! For at få så meget ud af din rejse som muligt, og finde de bedste tilbud kan du købe en pakkerejse, hvor kampbillet, fly og hotel er inkluderet i ét.

Leave A Reply

Your email address will not be published.