4 grunde til at holde forfesten i en bowlinghal

En god forfest er vigtig for, at den efterfølgende bytur bliver en fed succes, der sent bliver glemt. En forfest kan starte på flere måder, men som regel foregår den på to måder: Enten hjemme hos en af festgængerne eller på en bar eller værtshus i byen.

Kunne man tænke sig at prøve en alternativ men sjov forfest, kan man prøve at starte byturen med en omgang partybowling. Party bowling er bowling med masser af sprut involveret. Målet er både at hygge sig men også at blive fuld.

Er du endnu ikke overbevist om, at du og dit slæng skal ud og party bowle næste gang, der står bytur på skemaet, kan du læse videre neden for. Her kommer vi med 4 gode grunde til, hvorfor du absolut må prøve at holde forfesten i et bowlingcenter.

 

1. Det er sjovt og anderledes at bowle i diskolys

Hvis du tror, at party bowling er ganske ligesom almindelig bowling, som du kender det, så tager du fejl. Party bowling foregår i dæmpet lys og under diskolysets skær, så man rigtig kan komme i en festlig stemning.

Her bliver også tændt, så kuglerne og keglerne bliver selvlysende. Det dæmpede lys gør bowling lidt mere udfordrende end normalt, og når først alkoholen kommer indenbords, vil man opleve, at det slet ikke er så nemt at vælte kegler med alkohol i blodet.

Samtidig med dette, bliver der også afspillet de seneste hits, så det næsten føles som om, man allerede er på diskotek.

 

2. Der er mulighed for at købe billige alkoholpakker

Vi ved alle sammen, at alkohol er en central del af festen, som ikke kan undværes. Ingen alkohol er lig med ingen fest. Dette har bowlinghallerne med party bowling sørget for, og som bonus er sprutten i hallerne meget billigere, end hvis man for eksempel køber det på en bar.

Billig sprut får gang i festen, og ved party bowling er det muligt at købe festpakker med alt fra flasker til alkohol ad libitum.

Som det lille krøl på hallen kan man som regel også vinde gratis shots til sin bane, hvis man formår at lave en strike, når den røde kegle står forrest

 

3. Bowlinghallerne byder på mere en bowling

Vil man tage en lille pause fra bowlingen, tilbyder de fleste bowlinghaller også andre aktiviteter. Det kan for eksempel være old school spillemaskiner i bedste arkadestil, eller air hockey- og bordfodbold, som gør, at man kan konkurrere uden for bowlingbanen.

Nogle bowlingcentre har også særlige borde beregnet til ølpong, hvilket er noget, festgængerne vil sætte pris på.

 

4. Byen er lige om hjørnet

Party bowling er også perfekt, hvis man har planer om at fortsætte festen videre inde i byen. Mange bowlingcentre har en central placering, hvilket kun gør transporten ind til bymidten nemmere.

Visse bowlinghaller ligger faktisk midt inde i byen, så man behøver slet ikke bakse med taxaer eller lignende. I stedet kan man bare i samlet flok gå hen til den nærmeste bar, hvor festen kan fortsætte.