Da Service ApS

Da Service ApS

Hos virksomheden DA Service kan du få rengjort kontoret i din virksomheden eller organisation. Virksomheden laver mange former for rengøring inden for erhverv og det offentlige. Når man bestiller DA Service til at gøre rent, får man en struktureret plan over rengøring samt en samlet pris. DA Service klarer både rengøring på daglig basis, rengøring af facader, hovedrengøring og ad-hoc opgaver. Hvis jeres lokaler er beliggende i Århus, tilbyder DA service vinduespudsning i Århus. Måske er I på udkig efter ejendomsservice i Århus – så står DA Service til rådighed. Hvis I bestiller ejendomsservice som ydelse, overlader I forefaldende opgaver og faste services på ejendommen til DA Service. Det indebærer bl.a. vask af trapper, viceværtsopgaver og meget mere. Det er en naturlig del af virksomhedens dna at levere et grundigt arbejde, ligesom medarbejderne altid er pligtopfyldende og leverer til tiden. Kontakt DA Service, hvis du har

da service aps
da service aps

spørgsmål til deres ydelser. Find også flere informationer på deres hjemmeside http://daservice.dk/.