Vagtfirma i København

Derfor skal du vælge et autoriseret vagtfirma

0

Vagtfirma i København

Har du nogensinde overvejet, hvorfor det er så vigtigt at du vælger et autoriseret vagtfirma til at løse dine sikkerhedsopgaver? I den senere tid, oplever sikkerhedsbranchen nemlig, at flere og flere såkaldte dørmandsfirmaer springer frem fra mulden. Der behøver ikke nødvendigvis være noget galt med et dørmandsfirma, men i langt, langt de flest tilfælde er der tale om uorganiseret arbejdskraft, manglende eller ingen garantier for sikkerhedsgodkendt personale. Og det i sig selv udgør en alvorlig sikkerhedsrisiko. Der findes to elementer som er vigtige i denne her sammenhæng. Nemlig Loven omkring Vagtvirksomhed og som restaurationslovgivningen.

Det er nemlig sådan, at en dørmandsautorisation ligger på dørmanden selv. Når du anvender et dørmandsfirma har du absolut ingen garanti for, at dørmanden vitterligt har en dørmandsautorisation. Det kan ligeså vel være, at dørmanden slet ikke har den nødvendige autorisation.

Når du anvender et autoriseret vagtfirma

Det forholder sig anderledes, når du anvender et autoriseret vagtfirma som sikkerhedsleverandør. Alle som kalder sig for netop det, er nemlig indehaver af en gyldig autorisation udstedt af Rigspolitiet. Det betyder, at ejeren er vægtet både indenfor vandel og gæld til det offentlige, firmaet har en tilfredsstillende serviceattest og alle gældende regler og forordninger er overholdt. Det er den store forskel på at anvende et dørmandsfirma og så et autoriseret vagtselskab. Det handler ganske enkelt om din sikkerhed.

Derfor skal du være ekstra påpasselig, når du anvender sikkerhedspersonale fra andre firmatyper end et autoriseret vagtselskab.

Dørmandsfirma vs. vagtfirma

Det siger næsten sig selv, at et dørmandsfirma udelukkende må beskæftige sig med sikkerhedsopgaver af dørmandsmæssig karakter. Det vil sige, at et dørmandsfirma udelukkende må servicere andre virksomheder efter Restaurationslovgivningen. Det betyder, at dørmandsfirmaer KUN må betjene virksomheder med en spiritusbevilling. Således må dørmandsfirmaer ikke betjene 7/11, tøjbutikker, virksomheder, der afholder fester eller lignende arrangementer.

Hvorfor nu ikke det? Simpelthen fordi dørmandsfirmaer KUN må betjene andre virksomheder med en alkoholbevilling.

Her skal du anvende et vagtfirma

Du skal anvende et autoriseret vagtfirma, når du har behov for:

1. Bodyguard
2. Butiksdetektiv
3. Svindkontrol
4. Rundering
5. Videoovervågning
6. Alarmkørsel
7. Hotel sikkerhed
8. Servicevagt
9. Byggepladsvagt
10. Psykiatri Vagt

Det er nemlig sådan (som tidligere nævnt), at dørmandsfirmaer ikke må udføre andre tjenester end tjenester rettet mod bevillingshavere og ingen andre. Det er der faktisk ikke særlig mange, der er klar over. En anden ting er, at de fleste dørmandsfirmaer ofte agerer uden om det etablerede skattesystem.

Når du anvender et autoriseret vagtfirma, kan du således være helt sikker på, at alle regler, forordninger og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Dette er langt fra tilfældet, når du anvender dig af et alternativt dørmandsfirma.

Velkomme til Danmarks proaktive og digitale vagtfirma

Bluesecure Danmark ApS er et proaktivt og moderne vagtfirma som opnåede sin autorisation i slutningen af 2016. Udover de traditionelle vagtopgaver, tilbyder Bluesecure Danmark også parkeringssystemer og løsninger til både private, kommuner og erhverv. Det er ikke noget som andre vagtfirmaer tilbyder.

Bluesecure Danmark ejes og drives af Nikolaj Mackowski, der har ekstra mange års erfaring som dørmand, parkeringsvagt og sidenhen ejer af det autoriserede vagtfirma Bluesecure Danmark ApS.

Velkomme til det allermest proaktive og moderne vagtselskab i hele Danmark.

Gå til forsiden her.

Leave A Reply

Your email address will not be published.