Langelinie Pavillonen

Langelinie Pavillonen

0

Siden sin opførsel i 1884, har Langelinie Pavillonen været et afholdt tilflugtssted for Københavns beboere – og det er der en rigtig god grund til. Med en skøn havudsigt over Langelinie og sin unikke arkitektur og historie er Pavillonen en helt unik oplevelse.

Langelinie Pavillonen fungerer både som en sommerrestaurant, hvor de lune dage kan nydes fra Pavillonen til en lækker brunch eller frokost. Derudover danner Pavillonen også rammer for både private og erhvervsmæssige arrangementer.

Skal du afholde en flot bryllupsfest er Langelinie Pavillon et godt bud på en unik lokation – og deres personale vil gøre alt for skabe en perfekt aften for jer – med alt fra musik, en lækker menu og flot indretning.

Derudover er de også gerne behjælpelige, hvis du skal afholde en firmafest, en konference eller jeres virksomhed søger unikke lokaler at lave en udstilling i.

Mulighederne er mange, men i alt deres arbejde har de fokus på kvalitet – i maden, designet, teknikken, logistikken og i menneskene.

For booking kan du besøge deres hjemmeside på www.langelinie.dk. Du er også velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål. Du kan ringe til 33 12 12 14 eller sende en mail til mail@langelinie.dk.


									
Leave A Reply

Your email address will not be published.