Tandlæge Damgaard

0

Tandklinikken Tandlæge Damgaard er familiedrevet og beliggende i Nykøbing Falster. Tandklinikken er udstyret med moderne og digitaliserede løsninger til samtlige behandlinger. Tandlæge Damgaard tilbyder også Invisalign-behandlinger, der retter tænderne. De behandler desuden paradentose, bleger tænder, laver tandproteser og en masse andet. På Tandklinikken bliver du mødt af en medarbejderstab på 9 – 2 tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter. Tandklinikken fokuserer på faglig udvikling og høj kursus, hvilket fører til medarbejdere, der er sat ind i den nyeste viden inden for de forskellige fagområder. Det sikrer behandlinger af høj kvalitet. Medarbejderne bidrager til en tryg og god stemning, når patienterne kommer, ligesom de sørger for grundig information både før, under og efter behandlingen. Du vil desuden altid få rådgivning til forebyggelse af tandkødssygdomme og forbedring af mundhygiejne, når du besøger tandklinikken. Søger du en nærværende og tillidsvækkende behandling hos en tandlæge i Nykøbing Falster, så besøg Tandlæge Damgaard. Hvis du vil læse mere om behandlingerne og medarbejderne, er du velkommen til at besøge deres hjemmeside eller kontakte dem på.

Leave A Reply

Your email address will not be published.