Undgå en smadret skærm med den rigtige beskyttelse!

Sådan opnår du den ultimative beskyttelse af din smartphone!

Undgå en smadret skærm med den rigtige beskyttelse!

Undgå en smadret skærm med den rigtige beskyttelse! – Vi kender alle frygten for at tabe sin telefon og smadre skærmen. En reparation er dyr og træls at bruge penge på. Derfor kan det være en fordel at investere i tilbehør til din smartphone, der beskytter mod ridser, slag og tab. Så har du nemlig gjort dit for at undgå en smadret skærm og efterfølgende dyre reparationer.

For at opnå den optimale beskyttelse er det en idé at investere i et beskyttelsescover og PanserGlas til din smartphone. Hvis du investerer i et PanserGlas og mobilcovers, vil du nemlig altid have en telefon, der er som ny, uden ridser og skader på skærmen. Der findes dog mange varianter og modeller, og det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilket der er bedst. Vi vil nedenfor guide dig i forhold til, hvilken beskyttelse der er den optimale for dig og dit behov.

Beskyttelsescover

Med et beskyttelsescover sørger du for at beskytte din telefons bagside og hjørner. Dette er en stor fordel, da de fleste skader på smartphones sker ved slag mod hjørnerne. Du kan derfor gøre dit for at undgå en smadret skærm ved at investere i et mobilcover. Der findes mange typer af covers. Det er derfor med at finde det cover, der passer bedst til din personlighed og dit behov. Vi vil nedenfor gennemgå nogle af de covers, vi forhandler hos PanzerScreen.dk. Og måske du kan blive inspireret til, hvilket cover du skal investere i. Det er værd at nævne, at vi hos PanzerScreen.dk har fokus på, at du får den bedste oplevelse af din smartphone. Derfor sælger vi kun produkter, der er designet med en minimalistisk stil, som understøtter telefonens design.

TPU

TPU cover er et cover til dig, der ikke ønsker at skjule din smartphones stilrene design bag et cover. Du får nemlig et neutralt og gennemsigtigt cover, hvor der er fokus på at fremhæve din telefons smukke design. TPU står for “Thermoplastic polyuretane”. Det er en blandingsprodukt, der består af gummi, silikone og plastik. Denne blanding giver et lækkert, fleksibelt og slidstærkt materiale, der giver den perfekt beskyttelse af din telefon. Samtidig med at det giver et godt greb omkring telefonen, hvilket mindsker risikoen for, at du taber den.

Er du interesseret i et TPU cover, kan du tjekke vores udvalg ud på PanzerScreen.dk.

 

360 graders beskyttelsescover

Et 360 graders beskyttelsescover, også kaldet håndværkercoveret, er perfekt til dig, der ønsker at give din smartphone den ultimative beskyttelse. Med sit todelte design får du et solidt cover, der tåler meget modstand. Dermed kan det mindske bekymringen for en smadret telefon. Dette cover er særdeles velegnet til dig, der anvender din telefon ved udendørs arbejde, lagerarbejde samt for personer, der tilbringer meget tid i naturen. Altså i de tilfælde hvor der er risiko for, at en skrøbelige telefon vil blive udsat for slag og eventuelle tab.

En af de bedste måder at opnå den optimal beskyttelse af din smartphone er således ved at skaffe et 360 graders beskyttelsescover. Tjek PanzerScreen.dk’s udvalg af minimalistiske 360 graders beskyttelsescovers ud.

Flipcover

Et andet særdeles beskyttende cover er et flipcover. Med et flipcover får du mere end bare et mobilcover. Dette er tilfældet, da et flipcover ligeledes består af en kortholder til dine kreditkort. Et flipcover har en smart flip funktion, hvor kortholderen er placeret. Denne funktion beskytter din telefon mod ridser, der kan opstår, når du har den i tasken eller lommen. Dermed får du et cover, der både beskytter din telefons bagside og hjørner mod tab og slag, samtidig med at flip funktionen beskytter mod lommeridser.

Er du interesseret i et minimalistisk cover, men alligevel med mange fede features, kan du med fordel anskaffe dig et flipcover fra PanzerScreen.dk.

 

PanserGlas

Når nu du alligevel investerer i et beskyttelsescover til din smartphone, så er det tosset, hvis du ikke ligeledes køber et PanserGlas. Sammen giver de to nemlig den optimale beskyttelse af din telefon. Et cover beskytter nemlig din telefons bagside og kanter, mens et PanserGlas beskytter din skærm mod ridser, slag og tab.

Der findes utrolig mange slags PanserGlas. Vi vil her se nærmere på det PanserGlas, vi mener, er det bedste på markedet, nemlig et 3D PanserGlas.

3D PanserGlas

Vi anbefaler klart et 3D PanserGlas, da du får et PanserGlas, der dækker din telefons skærm 100%. Det vil altså sige, at skærmen går fra kant til kant og ligeledes dækker din telefons kurver. Da du med til PanserGlas tilføjer en ekstra skærm, der er 9 gange stærkere end telefonens egen, mindsker du risikoen for en smadret skærm. Dette diskrete design gør det ligeledes næsten umuligt at se, at du har et PanserGlas monteret. Du behøves derfor ikke at gå på kompromis med din smartphones design, når du beskytter den.

Hos PanzerScreen.dk finder du kun produkter, vi selv vil anvende. Vi sælger derfor kun de bedste produkter på markedet og vægter kvalitet særdeles højt! Tjek vores store udvalg af PanserGlas, mobilcovers og mobiltilbehør ud allerede i dag!