Risma Systems A/S

0
Risma er en virksomhed med speciale i software, og de har kontorer i Danmark, Norge og USA. Alle organisationer og virksomheder, der søger digitale it-værktøjer, kan finde det hos Risma. Risma koordinerer og strukturerer risk management, finansiel compliance, legal compliance og den interne politik. Formålet er at sikre, at informationsprocesser har et nemt flow, hvilket skaber værdi for både kunder og samarbejdspartnere. Deres compliance tool bidrager til en mere overskuelig og nem complianceproces og sikrer, at I efterlever lovgivningens krav. Jeres ledergruppe får vigtig og opdateret informationsgrundlag gennem Governance-modulet. Værktøjet giver overblik over processer og interne kontroller. Risma kan hjælpe med information vedrørende den nye persondatalov, GDPR, hvis I mangler viden om denne. Det sikrer, at I ikke får bøde for overtrædelse af lovgivningen, og at jeres medarbejdere er sikret gennem databeskyttelsen. Risma kommer også med anbefalinger til anti hvidvask, så din virksomhed gør de nødvendige forebyggende foranstaltninger mod hvidvask og korruption. Du er velkommen til at finde flere informationer på deres hjemmeside https://rismasystems.com/da/.
Kontakt dem gerne, hvis du har spørgsmål.
Leave A Reply

Your email address will not be published.