Indret med grønne planter

0

Boligindretning med urtepotter og grønne planter

Boligindretning med store urtepotter og grønne planter. Store potter og smukke grønne planter er meget oppe i tiden lige nu.  .

Det giver masser af hygge og personlighed i din indretning, når du har levende planter i indretningen. Idag er næsten alt interiør i hjemmet en del af din indretning. Det er lige fra tv, Hifi til børnenes legetøj. Hos rigtig mange er tingene nøje udvalgt. Dee passer til hjemmet, familien, og husets øvrige indretning.

Hos Hübsch Interiør har vi fundet de smukkeste metalpotter i både hvid og sort lakeret jern. De passer perfekt til de store grønne planter.
Stil potterne i et højne, måske sammen med et smukt vitrineskab. Har du store vindues partier i din bolig, så vil det være helt ideel, med de smukke potter på gulvet.

Hæng urtepotter fra Bloomingville i loftet

Er du til potter der hænger op, så har vi fundet nogen rigtig fine nogen hos Bloomingville De er rigtig fine at kombinere. Find en rigtig fin potte, måske gemmer der sig allerede en hjemme i skabet. Og ellers kan de jo også købes 🙂

Er du til vitrineskabe, reoler og små borde, så er planter og smukke potter også en stor del af din indretning. Sæt feks. en smukke potte med en grøn plante. Placer 2-3 vaser som matcher, og f.eks. en lysestage, ja, så har du et smukkeste stilleben. Bryd gerne dine almindelig indretnings ideer, og mix farver og strukturer.

Det er så fint, og meget personlig indretning.

Planter og potter│Indret med grønne planter
Bloomingville potter og vaser

Hos Bydahlliving.dk finder du et bredt udvalg af dem meget populære potter, fra førende danske brands. Hos os er det vigtigt at kvalitet og materialevalg passer sammen, så du får den bedste vare til din indretning. Skal du indrette hos bønrene så vil du på webshoppen finde et stort udvalg af interiør og legetøj til børnene. Også børnemøbler, reoler og hylder.

Leave A Reply

Your email address will not be published.