Hvis du skal have styr på indretningen i hjemmet

0

Webshoppen By Henneberg har et bredt udvalg af flot boliginteriør og flot tilbehør til både mænd og kvinder.

By Hennebergs producenter er alle særligt udvalgt, så de kan sikre deres kunder den bedste pris og kvalitet. Når du shopper hos By Henneberg er du dermed sikret flotte og kvalitetsbevidste produkter til en fair pris.

Blandt deres flotte sortiment finder du blandt andet de flotteste glas til enhver anledning fx sorte krystalvinglas med Swarovski krystaller, der vil sætte prikken over i’et i borddækningen til middage.

I deres sortiment kan du desuden også finde lækre lædertasker og til boligen kan du finde stole og lamper i et lækkert design. Desuden kan du finde smykker til kvinden, der elsker lidt glimt i ørene såvel som rundt om halsen og håndleddet.

Webshoppen er SSL certificeret, hvilket betyder, at du altid får en sikker handel. Det er yderst vigtigt for By Henneberg , at du får en god oplevelse, og derfor er der altid fri fragt, og der er fuld returret. Find flotte designs på deres hjemmeside www.byhenneberg.dk.

Ønsker du at kontakte By Henneberg, kan du ringe på telefon 64 69 99 40 eller sende en mail til support@byhenneberg.dk.

By Henneberg
Kystvejen 381
4671 Strøby
64 69 99 40

Leave A Reply

Your email address will not be published.