DJ Huset

Virksomheden, DJ Huset, leverer forskellige løsninger til diskoteker. Du finder både forskellige lamper til diskoteket, DJ pult og stativ til højttalere. DJhusets sortiment er nøje udvalgt og i en god kvalitet og holdbarhed. De har et stort udvalg, så du finder lydudstyr, der passer til dine behov. DJ Huset hjælper også meget gerne med særlige bestillinger, hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til produkter. DJhuset har desuden et stort udvalg af lamper, så du får den helt rigtige belysning til alle arrangementer. DJ Huset tilbyder desuden røgmaskiner, forskellige lyssæt og meget mere, så du får de helt rigtige visuelle effekter til festen. Du finder desuden også tilbehør, der kan dekorere og understøtte stemningen så som væsker, UV maling og sæbebobler. Det sikrer altsammen en god stemning og en underholdende aften. Du kan også deltage i DJ Husets kurser, der gør dig til en bedre DJ. Prøv eksempelvis deres DJ battle kursus eller scratch kursus. Find flere informationer på deres hjemmeside https://djhuset.dk/ eller kontakt dem, hvis du vil vide mere om produkterne.