Danskerne køber sexlegetøj som aldrig før

Danskerne handler sexlegetøj for svimlende summer. Det er Sinfuls enorme omsætning et glimrende eksempel på. Hele 115 millioner omsatte virksomheden for i 2017. En stor del af omsætningen kommer dog fra udenlandske kunder, men danskerne spytter i den grad også i den samlede kasse.

Sinful har efterhånden bidt sig rigtig godt fast som den førende forhandler er sexlegetøj i Danmark, og i dag er der faktisk ikke tale om en virksomhed, der kun opererer i Danmark.

Sinful driver nemlig også forretning i andre europæiske lande samt i Kina, og ekspansionen har øget omsætningen yderligere. I 2017 præsterede forretningen at omsætte for hele 115 millioner. Overskuddet lød på 5,8 millioner.

Det er meget godt gået af en virksomhed, der stadigvæk er relativt ny. Den blev stiftet i 2008, og siden da er det kun gået en vej. I dag omsætter de for over 100 millioner og har 65 ansatte.

Udenlandske kunder udgør over halvdelen af omsætningen

Over 55 % af Sinfuls samlede omsætning kommer via udenlandske kunder, og folkene bag Sinful har planer om, at deres forretning skal blive endnu mere global fremadrettet.

I marts åbnede de op for salg i hele Europa, og det bliver spændende at se afkastet af dette sats, når næste års regnskab offentliggøres.

Man kan få alt

Forretningen har et enormt stort produktudvalg, og jeg vil komme med den påstand, at hvis du kan forestille dig et produkt, så har de det også hos Sinful.

De har naturligvis alle de klassiske ting inden for sexlegetøj såsom glidecreme, penisringe, dildoer og lolitadukker, men de har også mere obskure ting som avancerede butt-plugs og penisbure.

Sexlegetøj er lidt forbudt, og derfor er en webshop genial

Sinful har gjort rigtig mange ting rigtigt, når det kommer til at drive en succesfuld webshop. De har uden tvivl stor indsigt i kundepleje og marketing, og i hvordan man driver en sund forretning.

Jeg tror dog også, at en stor del af deres succes kan tilskrives, at de har valgt en niche, hvor folk meget gerne handler online frem for i fysiske butikker.

Selvom vi er blevet mere frisindede, er sexlegetøj stadigvæk en ret forbudt ting, og man ønsker ikke ligefrem at møde naboen, når man er nede at handle butt-plugs og sexgynger.

Den frygt slipper man for, når man handler hos Sinful, hvor man sidder trygt i sin kontorstol og kan købe lige det, som ens fantasier befaler. Det, tror jeg, er ganske medvirkende til Sinfuls enorme succes.