Byg-selv takeaway – nemmere end aldrig før!

Yappii.dk - Gør takeaway til en leg!

0

med Yappii kan du bygge din egen pizza, præcis som du ka’ li’ den!

Yappii er generation 2.0 af take away-bestillingen,

hvor du som kunde får fuld valgfrihed og kan sammensætte lige præcis den pizza, burger, durum eller pita du vil. Med sin grafiske brugerflade og den charmerende dinosaurus Yappii som guide, er app’en samtidig ekstremt brugervenlig og gør takeaway til en leg, fortæller Rasmus Pedersen, der er CEO i Yappii – den nye app, der i princippet gør pizza-menukortet overflødigt.


Nyt, nemt, sjovt og overskueligt

Med til app’en hører en række funktioner, der alle skal gøre det nemmest muligt for brugeren at sammensætte sin drømmepizza med lige præcis det fyld, han eller hun foretrækker:

– Når du har downloadet app’en, så skal du ikke bruge login. Du kan bare gå direkte i gang med at bestille. Du kan løbende se prisen følge dit valg af ingredienser og samtidigt får du en Pricerunner-lignende funktion, hvor du kan sammenligne mulige leverandører på afstand, tid for levering og pris.

Du kan samtidig genbestille din seneste ordre og gå direkte til kurven. Det hele er både nyt, nemt og overskueligt, og ikke mindst visuelt siger Rasmus Pedersen.


Første reelle nytænkning af branchen siden Just-eat blev lanceret i 2001.

Mange har forsøgt de sidste mange år at starte en revolution og har erklæret krig mod Just-eat, selv pizzamændene rundt om i landet har forsøgt sig med kollektive modspil til Just-eats dominans, alt sammen uden held. I de fleste tilfælde fordi de alle har gjort præcis det samme som just-eat, og hvorfor skulle man som bruger gide at skifte platform, til nogen der gør det sammen, oftest dårligere?

Med Yappii er der flere ”Game-changing” ændringer og den som landets pizzeriaer kan glæde sig allermest over, er at det nu bliver 100% gratis for pizzeriaerne at være med i en platformsløsning, da Yappii har valgt et ligge deres indtjening oven på slut-kunden i stedet. Rasmus Pedersen udtaler: ”Det var vigtigt for os at skabe en win-win-win situation med Yappii. Vi vidste ud fra personlige erfaringer at vores lokale pizzamænd var presset af de høje gebyrer fra Just-eat, Hungry mv. så derfor tog vi os selv flere gange i at hellere vil ringe til vores pizzamand end at bruge de nemme digitale løsninger, fordi vi syntes det var unfair. Det har vi nu gjort noget ved, og ved at give brugeren en ny måde at bestille på, samtidigt med at de prisbevidste har fået en ”pricerunner” funktion så mener vi at det er et fornuftigt valg, og som man siger: ”don’t fuck with the people who handle your food”, desuden er jeg sikker på at langt de fleste vil se at det faktisk oftest er billigere at købe takeaway igennem Yappii, netop fordi at de lokale pizzamænd er gode til at bakke op om løsningen.”

Yappii kan downloades i App Store og Google Play

Leave A Reply

Your email address will not be published.