Numerologerne har sessions og undervisning i København

Numerologerne, Johannes Ehvass og Estel Ehvass, står bag numerologerne.dk, der ligger tæt på København K. Numerologerne står bag det førende online software system til numerologi, Numerologist PRO, der har intuitive features. Du kan få viden om klienters numeroskoper med værktøjet. Værktøjet strukturerer og giver overblik over klientprofiler, numeroskoper og tolkningssystemer. De tilbyder både en numerologi uddannelse, personlige sessioner og business sessioner. Timer og kurser foregår på Amager tæt på Øresund metro station. På deres hjemmeside kan du få gratis numerologi ved at prøve deres gratis numerologi test, som fortæller dig, hvad dit navn betyder. Du kan også bruge deres numerologi udregner, som giver dig indblik i navnebetydning. Numerologien kan gøre dig klogere på dine mønstre, når du ved mere om dit navns betydning. Numerologerne kan rådgive dig om, hvilke udfordringer du har i dit liv – og hvorfor det er svært for dig at bryde ud af gamle mønstre. Det er ideen om, at navne kan skabe disharmoni i dit liv, der er udgangspunktet for et numerologisk navneskifte. Ønsker du at booke en session eller samtale, kan du sende dem en mail eller kontakte dem på tlf 91 83 51 23. Du kan også deltage i deres numerologi weekendkursus.