Tandlægerne Banegårdspladsen 10 v. Tina Skovlund Nielsen

Det vrimler med tandlæger i området omkring Århus, men du skylder dig selv at undersøge udbuddet ordentligt, før du træffer din beslutning. Jævnlige tandeftersyn er nemlig fuldstændig essentielt, hvis du ønsker opretholde et sundt og pænt tandsæt, og forudsætningen for et godt samarbejde med din tandlæge er, at du stoler på din tandlæge og føler dig i trygge hænder.

Hos Tandlægerne Banegårdspladsen 10 ved Tina Skovlund Nielsen har vi fokus på kvalitetsbevidst arbejde og at skabe en behagelig atmosfære for dit besøg.    

Vi er et team bestående af 4 dygtige tandlæger, to tandplejere og 2 klinikassistenter. Vi varetager samtlige almindelige tandbehandlinger og tager gerne imod nye patienter.  

Klinikken på Banegårdspladsen 10 har ligget på samme adresse siden år 1939 og har altid bestæbt sig på at skabe en behagelig og venlig atmosfære, så ingen behøver at være bange for at møde op til deres tandlægetid. Klinikken har en stolt historie, men er løbende blevet renoveret, så vi i dag udelukkende bruger det nyeste udstyr i vores moderne lokaler.

Leder du efter en god tandlæge i Århus-området, så kan du til hver en tid tage kontakt til vores klinik over mail tdl@smildubare.dk eller på telefon 86 13 56 55. Vi holder til i Århus C, på Banegårdspladsen 10, og du kan nemt stille bilen på Orla Lehmanns Allé eller i parkeringshuset ved Bruuns Galleri. Vi glæder os til at møde dig i vores klinik.