JustHealth – Kiropraktik & Idrætsklinik

0

Ingen skal leve med smerte! JustHealth er en kiropraktor i Højbjerg, der yder et stort udvalg af behandlinger til både private og erhverv. Vi undersøger, diagnosticerer og behandler hele mennesket, kontakt os i dag for at påbegynde din behandling.   

Vores motto er, at man opnår det bedste resultat, når man arbejder på tværs af fagene. JustHealth består derfor af en kiropraktor og en massør, der begge har flere efteruddannelser, for eksempel i chokbølgebehandling, rehabilitering og skadeforebyggelse.

Oveni kiropraktik tilbyder vi også sportsmassage, bindevævsmassage og akupunktur i Århus. Hvad end du har ondt i kæben, lænden eller skuldrene, finder vores dygtige behandlere den bedste behandlingsform til din situation.

JustHealth sammensætter også erhvervsaftaler for at investere i medarbejdernes sundhed.

Du finder JustHealth i Århus, nærmere bestemt på Oddervej 89 i Højbjerg, med gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport. Vil du vide mere, kan du ringe eller sende en mail via adressen post@justhealth.dk eller på telefon 86 24 90 90. Hos os behøver du ingen henvisning, og vi har ingen venteliste. Vi ser frem til at hjælpe dig med bl.a. akupunktur, massage og kiropraktik.

Leave A Reply

Your email address will not be published.