Motorcykel hjelm – Ny butik

Ny åbner en spændende shop med salg af motorcykel hjelme

0

Styrthjelm.dk er den nye spiller på markedet indenfor motorcykel hjelme

I år er der en god nyhed for alle danske motorcyklister. Nu åbner der nemlig en butik med salg af udelukkende styrthjelme. Siden er en søskendeside til motorcykelgrej.dk, men denne er kun specialiseret i styrthjelme og udvalget vil derfor også være anderledes.

Motorcykel hjelmen er det vigtigste redskab, når det kommer til at være sikker på en motorcykel – og netop dette er drivkraften bag den nye shop. Her sælges udelukkende mc hjelme og tilbehør til disse i form af headsets, visirer og diverse pinlokcs.

I butikken finder man alle de store mærker og blandt de førende på markedet finder man navne som HJC (verdens største producent af hjelme), Caberg, Shoei, Vemar og Simpson. Udvalget er stort og der findes alt fra full-face til den retro pilothjelm.

Sikkerhed fremfor alt – også i din motorcykel hjelm

På et bestemt punkt skiller den nye shop sig ud og det er servicen. Der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden og som de fleste ved, så er det vigtigste at en hjelm sikker korrekt. Derfor er der gratis ombytning alle størrelserne imellem, for at være sikker på, at du får netop den korrekte størrelse.

I højsæsonen har du ligeledes også mulighed for, at besøge den fysiske butik. De kører ikke med faste åbningstider, men du kan aftale tid til en fremvisning og for at prøve de forskellige hjelme.

Besøg selv den nye shop her styrthjelm.dk

Butikken befinder sig i Odense på Fyn, hvor der også er mulighed for personligt fremmøde efter aftale. Ønsker man at prøve en hjelm er man selvfølgelig også altid velkommen til, at bestille den hjem, så man i ro og mag kan sidde i stuen og prøve den.

Leave A Reply

Your email address will not be published.