Springgymnastik på skoleskemaet på Suldrup Skole

0

Som optakt til efterårssæsonen for IK Frem Gymnastik har eleverne i 6., 7. og 8. klasse på Suldrup Skole fået lov til at prøve kræfter med springgymnastik i idrætstimerne.

Helene Brandt Johansen fortæller ”Før sommerferien hørte vi flere af pigerne i 4. klasse fortælle at de ikke kunne gå til gymnastik i Suldrup næste år, for der gik de i 5. klasse, og så måtte man ikke gå til gymnastik i IK Frem. Det rygte ville vi gerne mane til jorden, og derfor har vi op til denne sæson oprettet et helt nyt hold for 5. klasse og ældre. Vi vil gerne gøre de unge opmærksomme på det nye hold, og derfor har vi lavet forløbet her sammen med Suldrup Skole”.

Der blev opbygget redskabsbaner med udgangspunkt i en undervisning i mange niveauer, så der var udfordringer for alle eleverne, uanset om de var rutinerede eller om de aldrig havde prøvet at gå til springgymnastik før.

”Selvom vi kun havde 2 skoletimer til rådighed, var der flere elever der rykkede sig utroligt langt. Specielt husker jeg en af eleverne i 7. klasse som slet ikke var tryg ved at lave en koldbøtte til at starte med. Hun fik både prøvet forlæns og baglæns salto inden undervisningen var slut. Hendes øjne strålede af glæde og stolthed over at hun formåede at lave en salto. Det er de oplevelser som gør det fedt at være træner” udtaler Martin Kjærgaard Jensen.

Efterårssæsonen for IK Frem Gymnastik starter op i uge 38, med springgymnastik for årgang 2011 og ældre om tirsdagen, mens årgang 2012 og yngre træner gymnastik om onsdagen. Se alle træningstiderne på http://wp.ikfrem.dk/gymnastik/holdoversigt/

Godt samarbejde mellem Skole og Forening

Det er ikke første gang Suldrup Skole og IK Frem Gymnastik samarbejder. Midt i august måned have de i fællesskab budt ind på DGI arrangementet 10.000 drenge på 10 dage, hvor alle drenge på Suldrup skole fik lov til at deltage i en workshop med fokus på springgymnastik igennem leg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.