Derfor er det nødvendigt at skifte filter i dit Nilan Comfort 300 anlæg

Den luft du indånder i dit hus passerer gennem dit Nilan Comfort 300 filter. Når du ser fjernsyn, laver mad eller ligger og sover, så vil du have ren luft i huset. Husker du at skifte filtre, så får du et rent og sundt indeklima.

Men husker du det så? Nej vel! hos Ren-Luft husker vi det for dig, og med et abonnement hos os modtager du to gange årligt det originale og danskproducerede Nilan Comfort 300 filter til udskiftning. Det er super nemt at skifte det selv, og det tager kun ca. 5 minutter. Se blot her.

Du skal med andre ord ikke holde styr på, hvornår filtrene skal skiftes eller sørge for at bestille dem hjem, når det bliver tid. Med et abonnement fra REN-LUFT, skifter du blot, når der ligger nye filtre i din postkasse.

Find vores abonnementer her i butikken

Både Nilan og Ren-Luft anbefaler at filtrene i dit ventilationssystem i dit hus skiftes hver 6. måned og tilses hver 3. måned for at sikre et rent indeklima for dig og din familie døgnet rundt.

Du behøver ikke at gøre det selv
Hvis ikke filtrene bliver skiftet vil støv og andre partikler ophobe sig. Udover bakterielle problemer og et generelt forringet indeklima, betyder det også en forhøjet el-regning, da ventilationen skal bruge mere energi for at presse luft igennem.

Som regel kan du få firmaet, der servicerer dit ventilationsanlæg, til at skifte dine filtre i forbindelse med service. Prisen ligger typisk på 100-150kr for materialer pr skift plus arbejdstid. De laver typisk service på dit anlæg med intervaller af 1-3 år. hvert andet år. Dette er ikke tilstrækkelig hyppigt  i forhold til at opretholde et sundt og hygiejnisk indeklima. Så hvis du vil have det gjort oftere å bliver det endnu dyrere.

Hos os sørger vi for, at du får dine filtre, når der er behov for dem, og hvis du selv bruger fem minutter på at skifte dem, så er der tjent ind til en tur i biffen med slik og cola.

Start dit abonnement hos Ren-Luft nu:

Nilan Comfort 300 filter
Ren-luft.dk

Nilan Comfort 300 l+r:  Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt

Nilan Comfort 300 top: Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt

Nilan comfort 300 l+r pollenfilter: Under 25 kroner om måneden inklusiv fragt