Danmovers ApS – Professionelt flyttefirma til enhver opgave

Flyttefirma på Sjælland og Jylland, med opgaver over hele landet

to danmovers flyttevogne parkeret udenfor med logo og tilbud på siden af bilenerne

Danmovers er et flyttefirma beliggende i Rødovre, der håndterer både privat– og erhvervsflytninger på Sjælland. Danmovers hjælper både med total flytning og normal flytning i København og omegn. Danmovers yder høj kvalitet, så man er sikret en professionel flytning, når man overlader flytningen til dem – hvad enten man skal have hjælp til mindre eller større flytteopgaver. Med Danmovers møbeltransport får du en skånsom levering af dine møbler. Danmovers flyttemænd hjælper både med nedpakning og udpakning, så du får hjælp til at sætte møblerne på plads i den nye bolig. Hos Danmovers er prisen altid tydelig. Du kan regne prisen på en erhvervsflytning eller privatflytning ud på deres hjemmeside, hvor de har en prisberegner. Her skriver du om dit flytteprojekt, og så giver de dig et tilbud. Læs mere om deres ydelser på hjemmesiden https://www.danmovers.dk/ eller ring på 93938282 for flere informationer. På Danmovers hjemmeside kan du også få et gratis og uforpligtende tilbud på deres ydelser.