Online GDPR værktøj

Lexoforms.com er et online GDPR værktøj der gør det nemt for dig som enten lille- eller mellemstor virksomhed at får styr alle dokumenter og overholde lovgivningen i den nye persondataforordning. Vores software er nem og enkelt at bruge og sørger for at du har samlet alt et sted. Alle de lovpligtige dokumenter bliver automatiks dannet når du har udfyldt de nødvendige informationer. Du kan prøve vores løsning i en light udgave gratis i 14 dage, og så kan du udvide med et abonnement på fuldversion, som kun koster 4200 kroner plus moms om året. Alle dokumenter bliver automatisk opdateret af os, så du hele tiden overholder lovgivningen. Så du kan koncentrerer dig om din egen forretning og det du er god til.

Du kan også komme på vores løsning som rådgiver, hvis du f.eks. er revisor eller advokat og arbejder med GDPR. Har har du mulighed for at købe adgang til vores software og selv sælge løsningen til dine kunder. Det giver dig mulighed for nemt at udvide din forretning og skabe mere arbejde i de perioder hvor du måske ellers ikke har så mange kunder

Vores løsning er anbefalet af mange brancheforeninger, og store firmaer som. TekniQ, FSR Danske Revisorer, Sport24 og mange flere.