House Doctor er weekendens brand hos Amazing Living

Lad dig forkæle med rabatkode på 20% "House20"

I denne weekend sætter Amazing Living fokus på House Doctor, som er en af deres absolut ynglings leverandører. Deres samarbejde med House Doctor startede for ca. 9 år siden, og blev meget hurtigt et af deres allermest populære brands, med deres 4 årlige kollektioner til fornuftige priser. Kendetegnet for House Doctor er deres professionalisme og så er de er nyskabende og innovative og helt klart en af de mest succesfulde danske virksomheder. De har om nogen fingeren på boligpulsen.

Derfor hylder Amazing Living House Doctor i denne weekend, som tak og fordi de ikke kan lade være, da de elsker deres design og stil. Amazing Living har i anledningen fået endnu flere skønne House Doctor produkter på webshoppen.

Amazing Living ønsker at dele deres begejstring med jer og forkæler jer derfor med en rabatkode på 20% til hele House Doctor´s Kollektion. Indtast koden “HOUSE20” ved bestilling. Koden gælder kun i weekenden lørdag den 29 og søndag den 30 september.

             

Lækkert interiør 

House Doctor er et af de helt store danske brands, som gør det rigtigt godt på den internationale interiørscene, hvilket skyldes at de er super dygtige til at fremstille møbler til den kvaltitetsbevidste kunde, men stadig til yderst fornuftige priser.
Stilen er minimalistisk og hyggelig på en og samme tid. Smukke rene linjer i materialer som skaber glød og blikfang i indretningen. Stilfuldt rullebord  2999 kr.

 

Minimalistisk indretning

Mangler du en smart og praktisk måde at holde styr på garderoben på? Loop Kombi fra House Doctor er en smart og funktionel reol, bænk og stativ i samme møbel. Med dette møbel får du ikke kun et opbevaringsstativ, men også en indretningsdetalje som vil skabe blikfang. Der er plads til bøjler med dit yndlingstøj, kroge til smykker eller tøj samt en siddeplads.  Garderobestativ  3999 kr.