Forsølvning af sko

Online forsølvning af sko og sutter

Basuba.dk tilbyder vi forsølvning af sko og sutter med fri fragt og tilfredshedsgaranti. Vi har prøvet at gøre det så nemt som muligt for dig at få foreviget minderne forevigt.

Traditionerne lever stadig her i 2018 men skal tilpasses til en verden med flere og flere online køb. Derfor har du sørget for, at du slipper for at besøge byens forskellige guldsmede for at finde en pris,sammenligne og bagefter vælge hvilken en du vælger. Vi har samlet det her på Basuba.dk

Kort tid efter at dit køb er færdiggjort vil du modtage en pakkelabel på din mail. Den skal blot udskrives og påføres på pakken.

Du kan vælge både forsølvning af dit barns første par sko – eller yndlingssutten. Mulighederne er mange. Hvis vi på siden ikke lige præcis tilbyder det du ønsker at få forsølvet, forkobret eller forgyldt, så tøv ikke med at kontakt os. Så undersøger vi mulighederne og vender retur med en pris hurtigst muligt.

Forsølvning af sko koster 1350,- og det er inklusiv fragt og med tilfredshedsgaranti

Forsølvning af barnets sut koster 1100,- og det er selvfølgelig også med fri fragt og tilfredshedsgaranti

Forkobring af barnets sko koster 1100,- og er et mere moderne valg og vil passe flot ind i moderne hjems indretning

På Basuba.dk gør vi også hvad vi kan for at give den absolut bedste kundeservice. Derfor har du helt sikkert svar efter 12 timer, men i langt de fleste tilfælde vil der være svar indenfor en time.

Chatfunktionen på hjemmesiden går direkte til Lars’ (Ejer og stifter af Basuba) Messenger-app. Det samme gør Basubas Facebooksides Messenger-funktion, så du kan trygt spørge om alt. Også om andet end Basuba hvis du har lyst. Jeg sidder klar på chatten.

Til sidst vil jeg opfordre til at dele nyheden om forsølvning af sko og sutter endelig er kommet online på en sikker og nem måde. På den måde kan vi forevige minderne forevigt sammen

PS.
Læst her hvorfor det er vigtigt at investere i en babynest

forsølvning sko basuba