Danmarks billigste sexshop – Belugi

Belugi er blevet kåret til Danmarks billigste Sexshop

0
Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey

Mik Oddershede fra Belugi udtaler “Vi er meget stolte af kåringen som Danmarks billigste sexshop. Blandt andet skrev Ekstra Bladet om kåringen her – og det gav i 100-vis af nye kunder hos www.belugi.dk. Vi køber meget stort ind, da vi har online sexshop i Danmark, Norge og Finland. Og vi køber direkte hos producenterne, så vi undgår den avance som en normal sexshop normalt betaler til mellemhandlere, fordi de ikke kan blive kunder direkte hos producenterne. En avance, der kan betyde, at det samme produkt bliver 10 – 60% dyrere i andre sexshops.”

Endvidere fortælle Mik Oddershede: “Køb af sexlegetøj og frækt lingeri er desuden en tillidssag mellem kunderne og os. Derfor lægger vi stor vægt på, at alt foregår anonymt. Alle mails og pakker fra Belugi, bliver sendt under vores hovednavn M&M Trading A/S, så du som modtager, er sikker på, at der ikke står Belugi på et kontoudtog og posten kan ikke se, hvor din pakke kommer fra.”

Hvis du bestiller før kl. 21.00 vil du i 95% af alle tilfælde modtage din pakke dagen efter – nemt og diskret og lige til at gå i gang med.

Som en ekstra sikkerhed for dig, er Belugi naturligvis E-mærket, har hovedkontor i Danmark (Odense), hvor der sidder danske medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du kan også sende en mail til support@belugi.dk hvis du har spørgsmål. Spørgsmål besvares som oftest af vores sexolog og vaginalterapeut Marie Oddershede og Marie skriver ligeledes artikler om sexlegetøj, parforhold og vaginale udfordringer på Maries Blog.

Belugi har Danmarks største udvalg indenfor sexlegetøj og frækt lingeri. Vores indkøbere sørger altid for at have de nyeste produkter – og til langt lavere priser end vores konkurrenter. Belugi tilbyder en udvidet returret på 360 dage i stedet for de 14 dage, som lovgivningen foreskriver.

Mik Oddershede fortæller videre: “Belugi er startet af mig og Marie Oddershede og har fokus på, at sælge sexlegetøj og frækt lingerie til danskerne uden at gå på kompromis på leveringssikkerhed, ekspert hjælp, sikker betaling og et kæmpe udvalg.”, “Vi vil være danskernes foretrukne sexshop!” siger han.

Marie Oddershede supplerer med, at “Sexlegetøj er for de fleste danskere et krydderi i sexlivet. Uanset om det er solosex eller sex med en partner. Det er ikke nødvendigvis noget der skal bruges hver gang – men når der er tid og lyst til at gøre akten lidt frækkere, er sexlegetøj et fantastisk supplement til at peppe sexlivet op”.

Hos Belugi finder du sexlegetøj i kategorierne Vibratorer, Sexlegetøj til Hende, Sexlegetøj til Ham, Sexlegetøj til Par, Bondage, Apotek til bedre sex og Tilbud. Men du finder også specifikke kategorier som f.eks. analt sexlegetøj til Hende, analt sexlegetøj til Ham, g-punkts dildo, klitoris vibtrator, Fifty Shades of Grey, penisringe, elskovsdukke, masturbator og meget mere. Desuden finder du alle de kendte mærker indenfor sexlegetøj. F.eks. Fifty Shades of Grey, Fun Factory, Fleshlight, Pipedream, Dreamgirl, Colt, LELO, Pjur, Rocks Off og Womanizer.

Desuden finder du i 100-vis af frække kostumer og vi har dem i størrelse XS helt op til 6XL. Vores kostumer kommer hovedsageligt fra Dreamgirl men vi har også mange strømper og hofteholdere fra Hush Hush i en superlækker kvalitet – og som kan måle sig med langt dyrere strømper.

Hos Belugi finder du også en række romantiske produkter. Romantiske produkter egner sig især til forspillet, hvor I skal tænde hinanden. Og et forspil må gerne tage lang tid. Det kan være over en time, flere timer eller måske en hel dag, hvor i pirrer hinanden – uden at have sex.

Sidst men ikke mindst har Belugi Danmarks største udvalg indenfor S/M, bondage og BDSM. Du finder en række bondage produkter ved at trykke her: Bondage. Desuden finder du en række artikler på Maries Blog og på Herreværelset. Herreværelset er i øvrigt en blog, hvor mænd skriver om mænd og for mænd!

Rigtig god fornøjelse hos Belugi. Og husk, at vi altid kun er et telefonopkald eller en mail fra dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.