Brug for formidling af dit budskab? Eller en ekstra indsats for virksomhedens kommunikation?

0

Ønsker du at formidle et budskab og øge kendskabet til dine produkter eller services? Det danske kommunikationsbureau Rostra beskæftiger sig med kommunikation, medietræning, PR m.m.

Vores virksomhed blev grundlagt i 1999, og omfatter i dag journalister, kommunikationsrådgivere, politiske specialister, tekstforfattere og analytikere, der med deres samlede viden assisterer vores kundekreds med at skabe værdifulde kommunikationsstrategier. Vi hjælper blandt andet organisationer, virksomheder og myndigheder, som for eksempel Brøndby Kommune, Match.com og Det Kriminalpræventive Råd.
Vores ekspertise ligger inden for strategisk kommunikation, medietræning og fremstilling af kampagner. Vores kunder er meget alsidige og omfatter bl.a. interesseorganisationer, sundhed og medicin, kultur og fritid og politik.

Savner du inspiration til at målrette din kommunikation og arbejde sammen med et stort hold af specialister inden for strategsik kommunikation, medietræning og Public Relations? Så kan Rostra, kommunikationsbureu i Storkøbenhavn hjælpe. Vi holder til i Hellerup, på Svanemøllevej 58. Send os en mail på info@rostrapr.com eller giv os et kald på +45 33 15 94 20

Leave A Reply

Your email address will not be published.