YouTube er kommet for at blive

YouTube har de seneste år udviklet sig til meget mere end blot en platform for sjove og ligegyldige videoer. Der er nemlig ikke de videoer, du ikke kan finde på YouTube i dag. Det betyder at uanset om du vil lære at spille guitar, reparere en bilmotor eller blot følge med i de kendtes liv, så kan du det.

Unge iværksættere er tossede med YouTube

Den unge generation har fået øjnene op for mulighederne som YouTube byder på, derfor ser vi også flere og flere som vælger at forsøge at gøre en karriere ud af det. Og hvorfor ikke?

Der er ingen risiko ved at starte din egen kanal. Det værste der kan ske, er at du ikke får særlig mange subscribere og derfor ikke kan tjene penge på det, men så har du da gjort et forsøg.

Hvorfor lige YouTube?

Men hvad er det helt præcist der har gjort, at YouTube er blevet så populært? Det vil jeg forsøge at svar på. Det skyldes først og fremmest at vi bevæger os dybere og dybere ind i den digitale tidsalder. Vi gider ikke længere at bruge tid på at læse lange saglige artikler og blogindlæg. Vi vil  hellere have informationen serveret på en mere underholdende facon. Her kommer YouTube ind i billedet.

Information der bliver formidlet gennem en video, er ofte langt mere spiseligt. Derudover har YouTube gjort det let for brugerne at filtrere i videoerne, samtidig med at tjenesten forslår indhold ud fra brugerens præferencer.

Du skal med på vognen

Hvis du ikke er med på video-vognen endnu, så er det på tide at du kommer i gang.  Hvis du ikke er tilhænger af video-mediet er der godt nyt. For den øgede YouTube-popularitet åbner også op for andre brancher. Der er skarp konkurrence på YouTube, og alle som har deres egenkanal vil gerne ligge over deres konkurrenter. Hvis du kan hjælpe dem med det, så er du i høj kurs. Hvis du har erfaring med online markedsføring, så har du i den grad en fordel. YouTube-SEO er nemlig blevet en faktor som har fået stor betydning for, om en YouTuber får succes med sit indhold eller ej.

Det vigstigste kriterie af alle, er selvfølgelig, at  dine videoer er interessante/underholdende nok til at få visninger. Derefter kan du optimere din kanal på alle de tekniske parametre.