Parfumer til mænd – sådan vælger du din næste parfume

0

Der er ingen som ønsker at dukke op med en uhyre grim lugt uanset sammenhængen: om det så er på første date, første besøg hos svigerforældrene eller til firmafesten. Der er et utal af begivenheder, hvor man helst vil vise sig fra sin bedste side – og dufte godt. Det er ligeså vigtigt for mænd som for kvinder. Ved første interaktioner, er det særligt betydningsfuld at dufte godt, da man gerne vil gøre et godt indtryk – og det kan man ikke gøre med lugten af sved. Men hvordan vælger du en parfume til dig, er noget særligt du bør kigge efter? For at holde din maskuline stil eller hvordan?

 

Er du i tvivl om hvilken parfume du skal købe?

Hvis du er tvivl om hvilken parfume du skal købe, vil du have godt af, at komme ned i parfume butik (det vil være et ord som jeg anvender frem for at skrive “et sted, man kan købe parfume”). Men ved at gå ned i butikken kan du prøve at dufte til forskellige herredufte og du kan eventuelt spørge ekspedienten om han eller hun har nogle forslag på parfumer, du kan prøve. Det er med til at give dig et indblik i hvilken duft, du skal købe, da der er et stort udvalg af herreparfumer, så er det med til at indskrænke det udvalg som passer lige netop dig.

 

Prøv altid mere end én herreparfume

Det er lidt i sammenhæng med punktet herover. Du skal tage dig god tid og afprøve forskellige dufte, da det ikke er sikkert, at den første du prøver vil være perfekt til dig. For det tager tid til at finde ens “duft”, men så snart den er fundet, kan du bruge den i årtider frem. En god duft går nemlig aldrig af mode, og når man har fundet sig frem til den, kan den blive en “del” af dig.

 

Tag en kvindelig bekendt med

Når det kommer til dufte og parfumer, må vi erkende, at det er noget det kvindelig køn har helt styr på. Ikke fordi der ikke vil være nogen mænd i din omgangskreds, som vil vide lidt af hvert om parfumer og måske er lidt af en ekspert. Men det er som regel det kvindelig køn, som du forsøger at imponere med din duft, derfor vil også være bedst at rådene kommer fra netop af én med samme køn. Relationen med dig og din bekendte er ligegyldigt, dog kan det være en fordel at tage en veninde med frem for sin mor, da hun højst sandsynlig være mere up-to-date ift. hvad kvinderne på hendes alder syntes er en god duft og derfor dét vil være det oplagte valg. Person som du tager med, vil sikkert også kunne hjælpe dig med typen af parfumen: om den skal mere frembrydende og meget maskulin eller mindre fremtrædende og med en mere universel duft. Det er ligesom en jungle at skulle finde den duft, som man vil bruge.

 

Du kan sagtens have flere end 1 bestemt parfume

Det skal siges, at du sagtens kan have adskillige parfumer, som du kan bruge i forskellige sammenhæng og til forskellige anledningerne. Men for at holde det på et simpelt plan, behøver du ikke mere end 1-2 stykker, da parfumen vil være med til at kendetegne dig. Derfor ved brug af flere hele tiden, så vil det kunne være svært at vide hvilken duft, der er din.

Når du har fundet din duft

Når du så har fundet, vil du ikke være i tvivl om hvad ud skal kigge efter, når du skal genopfylde dit skab. Derfor kan du nu bare købe dine parfumer online hos en webshop. Her er udvalget nemlig en del større og du vil som regel kunne finde herreparfumer til billigere priser end hos en fysisk butik. Dertil vil du altid have muligheden for at købe din parfume i forskellige størrelser, og derved også kunne spare penge ved at vælge en større flaske, fordi der vil formentlig være en besparelse på mængdekøb.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.