Standardriste til din virksomhed eller privathjem

Hvad skal du vide?

0

Ristemarkedet i Danmark kan være svært at navigere – for hvad skal man vælge når man er ude på shopping og skal vælge sig en rist til bryggers, have eller virksomhed?

Det vil vi forsøge at komme med en quickguide til i denne artikel og efterfølgende vil vi sende dig videre til eksperterne hos Flexi Riste – Eksperter indenfor alt i riste, hvor du kan få råd og vejledning i dit videre forløb.

Riste

Riste er også kendt som standardriste kommer i to udgaver, almindelige gitterriste og snojernsriste. Snojernsristen er faktisk bare en gitterrist med snoede tværribber.

Trin

Standardttrin (til trapper) kommer i to versioner. Presristetrin og snojernstrin. Snojernstrinene er af samme princip som snojernsristene ovenfor.

Måtter

Måtterne kommer i lit flere forskllige udgaver. Her være det båe Presristmtter (med almindelige og fine masker), her er presristmåtter i rustfrit stål (kunne være en fordel hvis det er udenfor eller nær havet), så er der snojernsmåtter – både finmaskede og med almindelige masker.

Fiberriste

Fiberriste er i et lidt andet materiale end almindelige riste og er velegnede til eksempelvis fødevarebrug. Her er der blandt andet firberriste i gul, fiberriste i blå, besandede fiberriste og mange andre ting. Her er også riste med variernede størrelser af masker.

Optræksriste

Rosinen i pølseenden – her er både optræksplanker, trin i galvaniseret stål og i rå versioner.

Om Flexi Riste.

Flexi Riste er din oplagte partner når det kommer til Riste branchen. Med over 20 års erfaring og kunder som bl.a. tæller Dokk1 i Aarhus (og 4000 andre) kan du trygt stole på, at Flexi Riste kan levere alt hvad du behøver indenfor Standardriste. Om det er til din virksomhed eller til dit private hjem er der et stort udvalg af relevant indhold af standardriste hos Flexi Riste. Skal du bruge specialriste? Så kan du med fordel give dem et kald på deres telefon og så kan I sammen finde ud af en løsning.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.