Lonet.dk – Autoværkstedsudstyr til erhvervsdrivende

Lonet.dk er en virksomhed, der sælger værkstedsudstyr. Alt udstyr er fra det tyske mærke TwinBusch. Lonet.dk har blandt andet et bredt udvalg af søjlet autolifte. På Lonet.dk er der mulighed for at finde billige autolifte, eller måske mangler I en sakslift eller et afbalanceringsapparat. Derudover finder man ofte et godt dækmonteringsapparat eller dækapparat tilbud. Selvom den gode tyske kvalitet er i højsæde, betyder det ikke høje priser, tværtimod. Lonet.dk er altid friske på at forhandle et godt tilbud - måske på jeres nye luftværktøj? Desuden leverer og monterer virksomheden alle køb og giver instruktion i de nye produkter. Dette gør de for at sikre, køberens sikkerhed. For at køberen formår at overholde det lovpligtige eftersyn tilbyder Lonet.dk at indgå i en serviceaftale. På den måde kan man spare tid og penge ved at indgå i sådan en aftale. Find mere information omkring de forskellige produkter på www.lonet.dk eller skriv til kontakt@lonet.dk, hvis du har brug for hjælp.