Forny boligen med nye moderne døre

Udskift dine brune døre med nye og mærk forskellen og se lyset

0

I mange 70’er parcelhuse vil du finde de brune døre af enten mahogni eller bøg. De gør dit hjem mørkere end det egentlig er. Ved at udskifte disse døre med hvide, oplever mange at de får oplevelsen af ét helt nyt hjem, lyset bliver bedre reflekteret i de hvide døre og giver ét lysere hus. Det kan ligefrem give nyt energi til husets beboere. Udvalget af hvide døre er stort, som du også vil opdage hos dør-webshoppen Byggebilligt.

Oplev mindre støj fra en kompakt dør

Den klassiske brune dør er fremstillet i det der i fagsprog bliver kaldt celledør mens andre vil kalde det én papdør.

Hvid dørDet gør de fordi døren ikke er massiv. Hvilket indebærer at lyde og støj lettere trænger sig gennem en celledør og er knap så holdbar i materialet til sammenligning med en massiv dør. De bliver også kaldet for en kompakt dør. Derfor vælger mange også at købe en kompakt dør især i takt med at børnene bliver større.

Måske ønskes der mere privatliv blandt familiemedlemmer? Det kan også være at forældre er blevet trætte af børnenes og de unges musikgenrer inde fra børne- og teenageværelserne? Det kan også være ønsket om en dør i en bedre kvalitet.

Få en dør som giver mere plads

Hvid skydedør

Går du med tankerne om at udskifte dine brune døre til hvide, bør du i samme overvejelse også overveje om dit hjem vil fungere bedre med en skydedør frem for en almindelig dør.

En skydedør har den fordel at den er pladsbesparende, når den står åben. I og med at døren følger væggen eller er indbygget i væggen afhængig af hvilken model du vælger. Derfor optager sådan én dør ikke gulvplads. I dag finder du også skydedøre med skjult eller synligt beslag, afhængig hvilken stil du ønsker i dit hjem.

 

Et godt råd før køb af nye moderne døre

Det kan anbefales at tage et kig på internettet og finde ud af, hvilke muligheder der er for valg af døre. Da en dør i dag ikke bare er en dør. Her skal træffes beslutninger til materialer, farve og design samt ikke mindst behov, før du er klar til køb af nye døre til din bolig.

Hvid dør med glas

Leave A Reply

Your email address will not be published.