Køb flotte håndlavede smykker hos Decorojewellery

0

Vi mennesker har altid været fascineret af smykker, og denne fascination kan spores helt tilbage til for 6.000 år siden, hvor de ældste metalsmykker stammer fra. Siden den tid har vi altid gået med smykker. Smykkerne er blevet brugt hyppigt i sammenhæng med religion, hvor det har haft en sentimental værdi – hvilket det stadig har den dag i dag. I dag bruges smykker i langt større grad med kærlighed.

Hos Decorojewellery har vi specialiseret os i at lave håndlavede smykker, og det blev stiftet i sin tid af en inspirerende guldsmedlærling, der har stadig den dag i dag hovedet fyldt med smykkedesigns, og ønsker at dele sine designs med jer. Derfor har Decoro Denmark siden sin spæde begyndelse haft unikke smykker, der ikke har kunnet købes andre steder. Hvert enkelt smykke bliver lavet med den største omhu og omtanke, der går langt tid med hvert enkelt design af et nyt smykke, hvor designeren går dybt ned i hver enkelt lille detalje og afskygning af smykket.

Smykker til alle behov – både til kvinder og mænd

Vi har et stort udvalg af smykker, om det er til kvinder eller mænd, gør ingen forskel. Derfor skulle der også gerne være smykker for dig. Har du brug for et fint smykke til en særlig lejlighed, eller har du et behov for et smykke, du kan tage på til hverdagsbrug og ikke alt for frembrydende. Alt dette vil du kunne finde i vores udvalg af smykker, og hvis du ikke vil kunne finde det smykke som du var på udkig efter, kan du eventuelt kontakte os og få lavet et personligt smykke, hvilket ud kan læse mere om herunder.

Få dit designet dit personlige smykke hos Decóro Denmark

Hos Decóro kan du sågar få lavet dine helt egne smykker. Du kan komme med dit eget design, og rådføre dig hos guldsmeden for at dit smykke bliver helt unikt og perfekt. Guldsmeden vil sige, hvad der kan lade sig gøre, og det kan det meste som regel – så længe det er inden for rimelighedens grænser. Herefter vil guldsmeden give prisen af dit smykke og hvornår du kan forvente at det er fuldendt. Smykkerne der bliver speciallavet til dig, vil muligvis tage lidt længere tid end de andre smykker som du kan finde inde på Decoros hjemmeside.

 

Vil du vide mere om Decóro Denmark?

Vi yder gratis fragt ved køb over 400 kroner og leverer inden for 10 dage ellers vil du skulle betale 49,- i fragt. Vi har åben de fleste hverdage – ikke helligedage inkluderet – fra 08:00 til 16:00. Her er du mere end velkommen til at kontakte os, og du kan altid få besvaret dine spørgsmål, om det så er vedrørende vores smykker eller fragttider. Blev klar til at få et nyt smykke og kontakt os i dag ved at besøge vores hjemmeside: https://www.decorojewellery.com

Vi ser frem til at høre fra dig, og vi vil gøre alt for at du modtager dit smykke med et smil på læben.

Leave A Reply

Your email address will not be published.