3 vigtige råd til køb af kølerum

Overvejer du at få et nyt kølerum eller fryserum? - Så er den her guide lige noget for dig

0

1) Det kan hurtigt blive kostbart at vælge for billigt

Selvom der er meget at holde øje med, når man skal købe et nyt kølerum eller fryserum, så er det vigtigt at gøre sit indledende benarbejde, og ikke føle sig fristet til at hoppe over hvor gærdet er lavest, ved at træffe en forhastet beslutning.

Desuden bør man aldrig stirre sig blind på prisskiltet. Det er let at finde og forholde sig til et lavpris standard-kølerum, men der kan være andre betydningsfulde faktorer end prisen. Eksempelvis materialevalget såsom paneler, isolering, gulve, samlinger og selve køleanlægget som kan sikre et holdbart, hygiejnisk, energieffektivt og fuldt udnyttet kølerum med en lang levetid.

2) Vælg et kølerumsgulv, der er slidstærkt 

Det lyder som et banalt råd, men overraskende mange får ikke afklaret, hvilken belastning deres gulv i kølerummet udsættes for.

Bliver gulvet udsat for slitage fra eksempelvis vogne, trolleys, kørsel med palleløfter eller truck etc.?

Det betaler sig at være grundig i afdækningen af ens behov, idet valget af en forkert gulvtype senere hen kan blive en kostbar affære, hvis det viser sig at gulvet ikke kan holde til det daglige slid og må udskiftes.

3) Det kan betale sig at få et skræddersyet kølerum 

Skræddersyede løsninger lyder ofte dyrt. Men vi har hos Dæncker Køleinventar lavet rigtig mange kreative specialløsninger, som ikke sprænger budgettet, og kan spare penge på sigt.

Det kan være den helt rette løsning for dig, hvis opstillingsstedet giver udfordringer. Det kunne eksempelvis være fredede bygninger, trænge lokaler i byen, kældre med lavt til loftet osv.
Der er nærmest ubegrænsede kombinationsmuligheder af isoleringstykkelser, overflader, gulv- samt dørudførelser og tilbehør.

En effektiv udnyttelse af din lagerplads er afgørende. Måske kan bedre udnytte dit lagerlokale, hvis kølerummet leveres med et indhak, som går uden om en faldstamme eller en søjle i bygningen. På den måde får du mere plads til dine varer, idet du ikke er nødt til at udelade en hel niche med søjler, faldstamme eller andre forhindringer. Ved opstilling af kølerum i en kælder med lavt til loftet og loftsbjælker kan en løsning med et forsat loft være eneste mulighed.

Er du interesseret i flere uddybende og gode råd? 

Så kan du læse mere her i vores fulde guide til køb af kølerum og fryserum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.