Lad ikke mekanikeren flå dig

0

Hvis du har en bil, så ved du nok allerede godt hvor mange udgifter, der kan følge med denne. Medmindre den er leaset vil du nok have oplevet at skulle have den på værksted. Selvom den ikke fejler noget, kan selv et simpelt serviceeftersyn hurtigt løbe op i et par tusinde kroner. Det afhænger naturligvis både af hvilken bil der er tale om, hvilket serviceværksted du bruger, hvor gammel bilen er og meget mere, men det er ikke unormalt at dette løber op i et anseeligt beløb.

Det er ikke fordi mekanikeren snyder dig, langt de fleste værksteder og mekanikere er helt fair og rimelig, og der er meget få brodne kar mellem, der dog har en tendens til at danne en generel holdning til, at de blot vil flå dig for så mange penge som muligt. Det er sjældent tilfældet, selvom de naturligvis findes.

Gode sparetips til din mekanikerregning

Hvis din bil skal laves, kan det være en en rigtig god ide at indhente flere tilbud, hvis du ellers ved hvad det er, der skal laves. Der findes flere tjenester online, hvor man kan indhente tilbud fra forskellige mekanikere, der kan byde ind på opgaven. På den måde har du lidt mere at sammenligne med, hvis du eksempelvis har tre forskellige tilbud at sammenligne er det nemt at finde den bedste pris. Samtidig ved mekanikerne godt, at de er i konkurrence med andre, og derfor er de mere tilbøjelige til at presse prisen.

Er et værksted markant billigere end de andre, kan det dog være en god ide at være lidt varsom med at vælge dette. For selvom man gerne vil have den laveste pris, så er der også en stor portion sandhed i at pris og kvalitet hænger sammen, og ligesom man gerne må være skeptisk omkring meget høje priser, så kan man også godt være det omkring meget lave.

Et sted hvor du dog kan være helt sikker på at betale for meget, uanset hvor ærlig din mekaniker er, er når det kommer til motorolie. Skal olien skiftes er det en større operation, som du ikke lige nødvendigvis selv kan klare, men skal der blot påfyldes lidt, kan du sagtens klare det. Du kan købe motorolie billigt online, og hælde det på bilen selv hvis den mangler, og på den måde undgår du at betale 2-3 gange så meget for olien, som du gør, hvis mekanikeren skal gøre det for dig.

Leave A Reply

Your email address will not be published.