Erhvervsrengøring i København

Erhvervsrengøring

0

Vi hjælper dig med din daglige rengøring – Fleksibelt rengøringsfirma i København.

At møde ind på arbejdet eller hjemmet til en velduftende og ren bolig, er livsglæde.
Hos bedre rengøring hjælper vi dagligt med denne del.
Det kan i dagligdagen godt være svært at finde tid til de daglige rutiner, derfor er der blevet behov for rengøring i de danske hjem og arbejdspladser som aldrig før.

 

”De fleste af vores kunder er travlt optaget i hverdagen eller med at passe karrieren eller børnefamilien, og orker simpelthen ikke selv at påtage sig rengøringen. Derfor er vi stolte af at kunne gøre livet nemmere for de erhvervsdrivende som privatpersoner.” Udtaler de fra Bedre Rengøring.
Skattefradraget har gjort det muligt for den gennemsnitlige dansker at kunne benytte sig af et professionelt rengøringsfirma, dette gøres dog også i stor stil, erhvervsrengøring hitter som aldrig før.

Vi er utrolig glade for vores dygtige og trofaste medarbejdere hos Bedre Rengøring. De leverer altid et tilfredsstillende resultat og dette kan ses hos vores mange trofaste samarbejdspartnere som benytter os. Vi tilbyder et nemt samarbejde uden problemer, vi er et rengøringsfirma i København som er vant til at håndtere store som små opgaver inden for privat- og erhvervsrengøring.
Vi forstår at sætte kunderne i fokus. Vi ved at kunden kan vælge mellem forskellige niveauer af rengøring, og det er muligt at vælge ugentlig rengøring samt månedlig rengøring.

”Vi arbejder meget fleksibilitet og kunden beslutter, hvad der skal gøres.” udtaler Bedre Rengøring

Erhvervsrengøring:
Sådan gør du: Efter aftale vil nogle af vores medarbejdere komme ud til dit hjem eller virksomhed. Før det første besøg sendes en præsentation af den person, der vil hjælpe dig med en lettere hverdag. Målet er selvfølgelig, at det altid er den samme medarbejder fra vores rengøringsfirma i København, der regelmæssigt udfører servicen. Sammen går vi igennem hele hjemmet og hvilken slags rengøring der skal udføres, og om det vil være ugentlig rengøring eller månedlig rengøring.

Tilføj tillægsydelser:
For dem der allerede bruger Bedre Rengørings basistjenester, er der også mulighed for at lette andre ting ud over den sædvanlige månedlige rengøring. Vi kan tilbyde vinduespudsning, service opgaver og alt indenfor erhvervsrengøring, læs mere her, erhvervsrengøring, i det omfang du ønsker det. Har du brug for en månedlig stor rengøring, hjælp til støvsugning eller aftørring? Vi arrangerer også dette og kan hjælpe med andre opgaver når det er nødvendigt.

Kontakt bedre rengøring, og vi kan fortælle dig mere om vores tjenester i København

Leave A Reply

Your email address will not be published.