Danske møbelklassikere er design i verdensklasse

0

Danmark har i mange år været kendt for vores mange fantastiske designere af møbler. Og det har resulterer i et hav af forskellige, danske møbelklassikere.

 

Her er et af de absolut mest populære, kendte og værdsætte formentligt Ægget fra Arne Jacobsen. En fantastisk stol, som med sit unikke og æstetiske udseende sætter prikken over i´et på enhver stilfuld indretning – og det kan den naturligvis også gøre i dit hjem. Der skal derfor ingen tvivl herskes om, at de danske møbelklassikere er design i absolut verdensklasse, som kun meget få kan måle sig med.

 

Arne Jacobsen har også bidraget med en række andre møbler – ja, kunstværker agter jeg næsten at kalde dem – i sin tid. Her er blandt andet også stolen Svanen; også en læderstol, men den er ikke så stor eller “sofa-agtig” som Ægget er. Derfor kan det fx være en stol, som er velegnet til at have stående ved sin bogreol eller til et mindre spisebord. Men som en ægte spisebordsstol har Arne Jacobsen designet de såkaldte 7´ere. Disse er oplagte at bruge til dit spisebord. Ikke nok med at du sidder fantastisk i dem – så ser de naturligvis også helt forrygende ud, og det er en fryd for øjet.

 

 

Prisen er høj på møbelklassikere

 

Som det er med meget af det bedste, pæneste og mest eksklusive, så er prisen høj. Og det gælder naturligvis også for danske møbelklassikere. Her kan fx Ægget snildt koste på den gode side er 35.000 kroner – selv i en brugt version.

Derfor kan det være en god idé for dig at få dine møbler renoveret i stedet for at købe helt nye. Og når det kommer til renovering af danske møbelklassikere, findes der en række eksperter derude. Disse eksperter er vant til at arbejde med disse klassikere, og der er derfor ikke fare for, at du oplever amatører, som i sidste ende ender med at påføre dine elskede, dyre og utrolig flotte møbelklassikere skade. En af de mest populære eksperter derude er Møbelpolstren. De har sammenlagt over 20 års erfaring, når det kommer til behandling af designermøbler. Dette gælder både salg af dem, køb af dem og naturligvis også renovering af dem, så dine designmøbler ser nye og fantastiske ud og derved bidrager maksimalt til din samlede indretning i din bolig.

Her har de gennem tiden renoveret en række forskellige af de danske møbelklassikere Her er dine designmøbler i sikre hænder. Og resultat? Det er nogle møbler, som føles gode som nye, fordi de har fået den rigtige behandling krydret med en fantastisk mængde kærlighed – kærlighed til håndværket.

Hos Møbelpolstren.dk kan du også mere end blot få dine ældre møbler renoveret. Du kan også købe brugte designmøbler, og du kan sælge dine egne brugte designmøbler, hvis du har nogle, som du gerne vil af med.

 

Flere danske møbeldesignere

 

Arne Jacobsen er ikke den eneste danske møbeldesigner, som har taget landet – og meget af verden – med storm for sine fantastiske designs. Der er nemlig en række danske navne, som vækker et smil på læben hos danske såvel som udenlandske møbeldesignelskere. Herunder er fx Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Poul Kjærsholm, Finn Juhl, Kaare Klint, Ole Wanscher, Hans J. Wegner og en række andre, som du formentlig allerede kender. Alle disse har sørget for, at Danmark i dag betragtes af mange som en højborg for design af de mest fantastiske og smukkeste møbler. Et sted, hvor ikke kun den praktiske kvalitet er i top – men naturligvis også den æstetiske, og hvordan de enkelte designmøbler bidrager til at skabe en komplet boligindretning: Også i dit hjem!

 

Der findes også en bog, som er skrevet om dette emne. Navnet på den er meget nærliggende De Danske Møbeldesignere, og hvis dette er et område, der interesserer dig, vil jeg i allerhøjeste grad anbefale dig at læse den.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.