Krukker fra Karma Shop

Store krukker og havekrukker online

Det går stærkt i denne verden – pulsen er høj når vi tænker arbejde, børn, familie og vores fritid er ikke hvad den har været. Sådan ser det ud globalt hvor der ikke er tid til at gå i detaljen som før.

Det gælder også i vores hus og have, hvor det i dag er vigtigt at tingene er nemme at vedligeholde og der er mere tid til sig selv, børnene og partneren. Derfor har vi hos Karma Shop erfaret at interessen omkring især haven er meget stor. Mange af vores kunder orker ikke at bruge tid på at luge ukrudt og holde det hele fint og pænt, som det jo skal hvis vi vil have ro i hovedet.

Efterspørgslen på store Krukker er intenst stigende og især de helt store Havekrukker er i fokus. Folk gider simpelthen ikke de store havebede længere, og bolig samt have skal skæres ned til minimum vedligehold og helst have skarpe rammer så det er til at overskue. Vi har i mange år solgt disse store plantekrukker, som er importeret fra udlandet, da de slet ikke produceres i Danmark. Det var i starten meget dyrt for både os og vores kunder, men da udbud og efterspørgsel hænger sammen, er det i dette tilfælde i positiv retning. Priserne er faldet på krukke markedet og det er vi glade for.

Essensen er at mennesker i dagens Danmark køber de store modeller og bruger dem som planteoaser og laver er stilrent fladt terræn imellem dem, som for det første sætter krukkerne i fokus og dernæst skaber ro og overblik  i omgivelserne. Det er nu også muligt at gå op i plantestørrelse, ja helt op i halvstore træer da de store Havekrukker har en meget stor volumen som kan både ernære og holde vand til store vækster.

Vi har talt med mange havearkitekter igennem tiden, og deres erfaring er også at både husejere, virksomheder og boligforeninger benytter sig af de store krukker, når der skal renoveres og laves nye haveanlæg. Det tager jo rigtig lang tid at etablere en flot have, men med krukker med stor diameter kan den proces forkortes til ca en uge.

Et godt tip er at lave en plan for haven – tegn det hele op inden du går i gang og del evt arbejdsgangen op i flere områder, så du kan tage lidt ad gangen. Det gør projektet overskueligt og du kan nøjes med at købe de ting du skal bruge, lidt efter lidt.

Kig ind på Karma Shop og få lidt inspiration