Havebørsen – alt hvad du skal bruge i reservedele og maskiner til have, park og skov.

0

Havebørsen startede i 1978 med sliberi, reparere og sælge havemaskiner, i dag er Havebørsen en webshop som forhandler reservedele og maskiner til både haver, parker og skove i Danmark. Vi råder over 2000 varenumre den dag i dag. Du kan besøge os inde på www.havebørsen.dk

 

Vi ligger meget vægt på kundeoplevelsen, både når du når du kigger rundt på vores webshop, når du fortager et køb og ved leveringen af din vare.
Derfor er det også vigtig for os at kunden er bevidst om at vi altid står klar til at hjælpe, hvis der skulle være noget.
Vi har over 30 års erfaring indenfor vores felt, så hvis du skulle stå inde med nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, om det så er over telefon eller via mail.

 

Vi benytter os at fragtmænd vi stoler på, så vi er sikre på at produktet bliver leveret sikkert og rettidige. Så derfor har vi valgt at vores produkter bliver fragtet med GLS, til en rimelige pris på 85 kr., hvis vi er ude i at produktet skal fragtes med palle, så leveres produktet med JJD til en pris på 395 kr. Vi tilbyder hurtig levering på 1-3 hverdage.

 

Ikke nok med at vi lægger stor vægt i kundeoplevelsen, så går vi også meget op i at kunne tilbyde vores kunder gode kvalitetsvare, som både er nem håndterlige og flot designet. Da det er vores hensigt at gøre dit udendørs projekt nemmere med vores produkter.

 

Udvalget af produkter, der kan findes hos Havebørsen

 

Vi råder over et meget bredt sortiment af reservedele, så vi både har noget til dig som skal bruge batterier, bæk eller benzinfiltre, eller til dig som skal bruge knivholdere, specialværktøj eller tændrør-  vi har reservedele til det du har brug for.

 

Helt overordnet set har vi alt til dig som mangler reservedele til byggeprojekter, haveprojekt eller et helt tredje projekt.

 

Vores maskiner er høj funktionelle og flot designet maskiner og kan både bruges i haven, i parker og i skov. Sortimentet af maskiner, består af både Mantis, havetraktor, skiveklipper og Stiga.

 

Den havetraktor vi forhandler er en solo havetraktor, har 2 cylinder, 700 CC og !3 KW. Den har 110 CM klipper sideudkast eller bioklip. Derudover har den hydrostatisk frem drift og elektromagnetisk knivkobling.

 

Vi forhandler en Mantis minifræser, som er med en Honda 4-takt motor, 22 cm arbejdsbredde, praktiske håndtag og støttefod. Den vejer kun 11 kg og hertil kan der købes 11 forskellige ekstraudstyr med til, såsom en plov, kantskærer, plænelufter, transporthjul, støtteben mm.

 

Vores skiveklipper kommer med en Honda GCV 160, dens arbejdsbredde er på 64 cm og med 6 stk. svingknive. Den er perfekt til alt hvad der er højt og groft.

 

Stigaen vi sælger er en Stiga Villa 16 HST med en frontmonteret klipper, den har en 95 cm combi bio med el højdejustering. Dens motor er en B&S intek 4155 AVS, 1 cylinder. Den er udstyret med baghjulsstyring og træk på forhjul.

 

Hvis det skulle ske at du fortryder dit køb så tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret og hvis uheldet er ude og produktet ikke er som det burde være, så ydes der 2 års reklamationsret.

 

Vi vil gerne understrege at vi er en troværdig webshop, så derfor skal vores kunder være bevidste om at alt data kun er til det formål at kunne levere varen til dig – vi videregiver eller sælger altså ingen oplysninger videre til en tredjemand.

 

Havebørsen er altså en webshop for dig som står og mangler højt kvalitets reservedele eller en funktionel og flot designet maskine til have, park og skov arbejde. Havebørsen er også for dig om er glad for god service og god dialog hvis der skulle opstå nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Leave A Reply

Your email address will not be published.